Recension: Knivbrev.se

Av Joanna den 01 April 2014
Postat i:Recensioner Tips
Tags: fiskars, global, knivbrev.se,
 
 
 
 
Förra veckan så fick jag chansen att testa på något riktigt bra! Jag fick testa på att få mina knivar slipade av Knivbrev.se.
 
Flera av er har säkert redan hört talas om deras tjänst men kanske inte testat på den.
Deras tjänst går ut på att du skickar in dina slöa och slitna knivar till dem och får sedan tillbaka dem som nya ca två dagar senare.
Helt fantastiskt!
 
Jag har totalt sett fem stycken knivar som jag använder, varav två är relativt nya så de skickade jag inte in, två av dem är från fiskars och de har bara varit slängda i en låda de senaste två åren då de är något ofantligt slöa. Min ena globalkniv har jag slipat på en hemmaslip otaliga gånger (!) och förstört den rejält. Den var både slö och lite chippad i eggen.
Hem fick jag iallafall tre stycken knivar som nya!

 
Är kär i den här tjänsten och kommer fortsätta att skicka in mina knivar då de blir slöa igen. Ingen mer dålig hemmaslip för min del, den förstör ju mer än vad den hjälper.
 
Såg dessutom att de även fixar till brödknivar och tandar om dem!
Har en underbar brödkniv av märket Victorinox som just nu är tipptopp men i framtiden så vet jag ju vilka som kan fixa till den.
 
Detta är verkligen en smart tjänst som jag rekommenderar!
 
Har du slöa knivar som ligger hemma i lådan så kika in hos knivbrev.se
 

Kommentarer

åh när jag jobbade i delikatessen på coop så hade vi knivar från victorinox, dom knivarna va helt underbara, och jag SKA ha egna sen.

Svar: Älskar victorinox! Har även deras brödkniv på jobbet (skär citron och lime med den) och den har jag haft där de senaste 9 åren! Bra kvalité! :)
/Joanna


2014-04-01 @ 13:11:36

Va, jag har inte hört talas om detta! Skitbra ju! Mina är nog lite oskarpa.... Kan de slipa keramikknivar också, tror du? vad betalar man? Spännande! :)

Svar: Gå in på knivbrev.se så finns priserna där :)
/Joanna


2014-04-02 @ 09:06:08

Jag har skickat in mina knivar till Knivbrev 2 gånger. Lika bra resultat båda gångerna. Förstår bara varför ingen tänkt på detta tidigare (typ jag). Smart, enkelt, bra och prisvärt - rekommenderas!


Kommentera inlägget här:

- Tack för att du tar dig tid och lämnar en kommentar. Den betyder mycket, liten som stor!
- Jag försöker svara på alla kommentarer med frågor så fort jag kan och efter bästa förmåga, så fråga på bara.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
    Mat och Dryck Besökstoppen