San Diego Zoo

Av Joanna den 10 Juli 2013
Postat i:Resa
Tags: San Diego, San Diego Zoo, kalifornien, roadtrip,

 

Första dagen på semestern. Efter ca 21h resande med väntetid på olika flygplatser så landade vi äntligen i San Diego. Trötta som vi var somnade vi ganska snart och vaknade pigga 04.30! Japp. Så vår första dag började ganska tidigt kan man säga.

Dagen började molnigt så vi passade på att shoppa lite saker som är bra att ha som t ex schampoo och hårtork. Sist tog jag med mig min egen men den funkade inte här så jag fick köpa en då med. Den här gången tog jag inte med mig någon utan köpte en för $10.
Schampoo och sådant är billigare här också så det kan man lika gärna köpa här istället för att släpa med sig hemifrån.

 


Efter 12 så sprack molnen upp och solen gassade på så vi tog oss en tur till San Diego Zoo. Inträde för 2 pers gick på $88.
San Diego Zoo är verkligen en mysig park att spendera några timmar på och strosa runt bland växter och djur. Ska man gå in här så är det bra att ta med sig eget vatten då vattenflaskorna är rätt dyra inne på området.
Mat, fika, glass och snacks finns det gott om inne på området.


 

Detta var andra gången vi var där och det var en av de parker här i Kalifornien som vi såg fram emot att besöka igen.(Inläggen kommer se lite annorlunda ut medan jag är här eftersom jag bara har mobilen att blogga ifrån. Så ni får ha lite överseende med iphonebilder och ev stav/slarvfel.)


Kommentarer

San Diego zoo som är så fint. Jag bodde själv i San Diego när jag var i USA. Så mycket fint det finns där att titta på. Gillade även Sea World när jag var där. Underbart!!
Kram

Svar: Seaworld blev det sista veckan på semestern :) Kommer upp bilder om ett tag när jag lyckas plita ihop ett inlägg :)
Joanna Törnqvist


2013-07-10 @ 05:54:12

Jag ÄLSKAR surikater! Ser ut som en härlig dag! Jag skulle till San Diego när jag "bodde" i CA under en sommar, men det blev aldrig av. Det har jag kvar då! :) Ha en härlig andra dag och njuuuuut! Roligt att få följa med er!


2013-07-10 @ 08:42:18

Jätte fina bilder :)


2013-07-10 @ 14:10:26

Surikaten alltså, vilken cooling! ^^ hihi


2013-07-10 @ 14:32:49

Ni verkar ha det gött! Surikaten också ;)

Svar: Surikaten var helt underbart söt! De andra djren också naturligtvis men en liten surikat hade man gärna haft här hemma :)
Joanna Törnqvist


2013-07-11 @ 09:12:38

Kommentera inlägget här:

- Tack för att du tar dig tid och lämnar en kommentar. Den betyder mycket, liten som stor!
- Jag försöker svara på alla kommentarer med frågor så fort jag kan och efter bästa förmåga, så fråga på bara.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
    Mat och Dryck Besökstoppen