Ruby's Diner

Av Joanna den 10 Juli 2013
Postat i:Resa
Tags: Ruby's Diner,

 

Här i USA är det väldigt mycket snabbmat. Vart du än kollar i städerna så finns det någon sorts snabbmats eller fikakedja. Många av dessa är rent skräp men några av dessa är faktiskt riktigt goda.

En av våra favoriter där vi har ätit ett flertal gånger är Rubys Diner. Det är en hamburgerkedja där restaurangerna ser ut som 50-tals diners och man sitter och äter i små röda bås.
På menyn har de mestadels hamburgare men även lite sandwichar. De har även stora milkshakes på menyn.
Priserna är bra och det blir under 200 kr för 2 personer med dryck till. Pommes ingår även med fri påfyllning vilket är lite knäppt. Portionerna är stora så man orkar ju inte ens det man får.

Mina favoriter bland deras hamburgare är någon av deras turkeyburgers med kalkonkött.

Dessa åt vi nu när vi var där. Min turkeybuger till vänster med chipotledressing, guacamole och jalapenos. Den var riktigt god. Mannen åt deras All American.

 


Kommentarer

Vilket härligt ställe, och burgarna såg riktigt goda ut!


2013-07-11 @ 07:24:53

Min favvor är In and Out burgers (trots att jag är veggie). Mysigt och burgarna är överjävliga, tydligen. Veggie är gott också. Rolig kuriosa: på insidan av botten på drickamuggarna finns bibelcitat. Fat burgers ska tydligen vara mycket bra också, men det hann jag aldrig prova när jag var i SoCal. I alla fall. Göttigt! Som jag sa igår: njuuuut! :)

Svar: In n out burgers är det många som verkar gilla men varken jag eller mannen tyckte de var särskilt bra. Ganska smaklösa tyckte vi. Och "animal"fries:en var lite för fett och flottigt med osten och såsen på. Fatburgers testade vi faktiskt inte. Är ju hemma nu och vill inte se en hambugare på ett bra tag kan jag ju säga :)
Joanna Törnqvist


2013-07-11 @ 08:47:01

Kommentera inlägget här:

- Tack för att du tar dig tid och lämnar en kommentar. Den betyder mycket, liten som stor!
- Jag försöker svara på alla kommentarer med frågor så fort jag kan och efter bästa förmåga, så fråga på bara.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
    Mat och Dryck Besökstoppen