LucasArts HQ

Av Joanna den 20 Juli 2013
Postat i:Resa
Tags: Darth Vader, LucasArts HQ, Star Wars, Yoda,

 

Även om San Francisco inte riktigt föll mig och mannen i smaken så är det säkert många andra som kommer att älska staden.

Vi stannade ju bara där en natt då vi lämnade stan en dag tidigare än beräknat men lite hann vi ändå se. Vi var och kollade på Golden Gate bron ich blickade ut över Alcatraz men fotona uteblev pga det urtrista vädret.

Istället åkte vi till en annan slags sevärdighet som några kanske tycker är nice nen andra inte. Vi åkte nämnligen till LucasArts HQ där man kan kika på lite Star Wars-prylar.
Detta är ett lite ovanligare turistmål tror jag och när man kommer dit så finns det en vakt som man måste passera. Vi sade till honom att vi ville se på Yodastatyn och han sa att vi fick parkera i 20 min. Bakom Yodastatyn ligger ingången till lobbyn och där gick det bra att gå in också. De är kanske vana vid att folk är nyfikna. Där inne fanns lite saker från filmerna att kolla på. Ingen sevärdighet som tar lång tid att kolla på men roligt att ha sett.

LucasArts HQ hittar du på
1 Letterman Dr, San Francisco, CA 94129


Kommentarer

Jag var bara tvungen att kommentera på den här också. Då jag är ett stort fan utav Star Wars :3 Eller ja, jag gillar de gamla filmerna bäst ;)


2013-10-08 @ 23:33:25

Kommentera inlägget här:

- Tack för att du tar dig tid och lämnar en kommentar. Den betyder mycket, liten som stor!
- Jag försöker svara på alla kommentarer med frågor så fort jag kan och efter bästa förmåga, så fråga på bara.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
    Mat och Dryck Besökstoppen