Highway 1

Av Joanna den 18 Juli 2013
Postat i:Resa
Tags:

 

Nu har vi avverkat kusten upp till San Francisco. Längs med kusten har vi stannat i Ventura där vi sov över hos vänner, åt mexikanskt, åkte upp i bergen över Santa Barbara och strosade i butiker i både Ventura och Santa Barbara.


Båda dessa städer är helt lagom stora och mysiga när man inte längre orkar med Los Angeles. På uppvägen nu stannade vi bara 3 timmar i Hollywood sedan räckte det.

Efter Ventura blev det resa till Solvang den danska byn och sedan övernattning i San Louis Obispo där vi spanade in det sevärda och utsmyckade motellet Madonna Inn.


Dagen efter bar det av vidare till Hearst Castle och San Simeon Beach med sina sjöelefanter och sedan Santa Cruz för en natt.

 Santa Cruz tilltalade oss inte alls. Kändes som det bara var en massa gamla surfare som fastnat i drogträsket så vi lämnade glatt den staden bakom oss.

Nästa stopp blev San Francisco och trist väder. Helt tjockt med moln och 15 grader. En rörig stad att köra bil i och människorna i den kändes stressade och inte alls lika avslappnade som resten av Californien. Vi hade bokat 2 nätter men lämnade redan efter en natt och åkte vidare mot South Lake Tahoe efter ett litet stopp i Fairfield där vi besökte Jelly Belly-fabriken.


Och här är vi nu i Lake Tahoe för en amerikansk avslappnad semester by the lake.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

- Tack för att du tar dig tid och lämnar en kommentar. Den betyder mycket, liten som stor!
- Jag försöker svara på alla kommentarer med frågor så fort jag kan och efter bästa förmåga, så fråga på bara.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
    Mat och Dryck Besökstoppen