Från Lake Tahoe till Disneyland

Av Joanna den 30 Juli 2013
Postat i:Resa
Tags:
 
 
 
Det har inte blivit så mycket bloggande från resan som jag kanske skulle velat men det beror mycket på att jag faktiskt har fullt uppmest hela tiden och dessutom ganska dåligt med wi-fi. De flesta hotellen har wi-fi men de är inte alltid så bra. Och att lägga upp inlägg med en massa bilder tar lång tid. 
Så det blir vad det blir och sedan får ni se mer bilder när jag kommer hem igen.
 
Sedan sist har vi besökt South Lake Tahoe som var helt otroligt fint med sin mäktiga natur. Vi åkte båt, hikade och njöt av en lugn semester i semestern. Hittade en grym pub/restaurang där vi åt varje dag. God mat och jättebra service. McDuff's. Och bästa frukoststället var Sprouts Café med en massa nyttiga vegetariska rätter som var perfekt när man är riktigt trött på all snabbmat.
 
Sedan blev det en natt i Merced, två i San Dimas där vi gick på vattenparken Raging Waters innan vi begav oss till extremvärmen i Palm Springs.
 
 
Palm Springs blev ännu en liten semester i semestern men poolhäng och vattenlandet Soak City. Varje torsdag har de dessutom en mysig marknad på kvällen i downtown Palm Springs som är mysig att strosa runt på.
Ett bra vattenhål är Aspen Mills Bread som bakar undebart bröd och där man kan äta jättegoda mackor som görs på beställning. Efter tre dagar i 45 grader så åkte vi vidare.
 
 
Efter Palm Springs blev det en natt i Anaheim oc sedan Ventura och en mysig kväll med bbq hemma hos vänner.
 
I förrgår gick vi på O.C fair igen i Costa Mesa.
Igår gjorde vi Disneyland i Anaheim och idag bär det av till LA för att se på Amaranthe på The Roxy och lite strosande på Venice beach och Santa Monica Pier.
 
 
Det är mycket som händer här och efter alla turistgrejjer, shoppingmalls och körande i hetsig trafik så somnar man ganska fort om kvällarna.
 
Ett minus är maten här. Hade nästan glömt hur mycket snabbmat som det faktiskt finns i det här landet. Det mesta är matkedjor. Inte fristående restauranger. Sedan att det är läsk och pommes frites till allt och med fri påfyllning dessutom. Inte för att vi utnyttjar det hela men bara att det finns.
Är trött på hamburgare och pommes och friterat och socker. Saknar pasta och hemlagad mat. Har försökt mig på pasta här två gånger men det har varit katastrof båda gångerna tyvärr.
Saknar framför allt att laga mat!

Kommentarer

Ni är välkomna hem

Palm Springs är jättefint, där var vi med. 45 grader är precis lagom, Jag älskar värme!!
Disney land är ju ett måste.
Kram

Svar: Älskar också värme! Kändes lite kallt när vi kom till San Dimas med kalla 26 grader efter Palm Springs! :)
Joanna Törnqvist


2013-08-01 @ 21:41:50

Kommentera inlägget här:

- Tack för att du tar dig tid och lämnar en kommentar. Den betyder mycket, liten som stor!
- Jag försöker svara på alla kommentarer med frågor så fort jag kan och efter bästa förmåga, så fråga på bara.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
    Mat och Dryck Besökstoppen