Mutti tomatprodukter

Av Joanna den 17 Augusti 2013
Postat i:Tips
Tags: Mutti, krossade tomater,
 
 
I veckan fick jag hem ett stort och roligt paket med en massa roliga produkter i.
Det kommer ifrån Mutti som gör alla möjliga produkter med tomater i. Främst kanske du har stött på deras krossade tomater i butikshyllorna som kan användas till det mesta.
 
Om några dagar ska ni få ta del av mitt recept som jag har skapat med Muttis produkter och snart så kommer det även att dyka upp en liten tävling här på bloggen i samarbete med Mutti och blogg.se där en av er kan vinna ett paket med alla dessa produkterna från Mutti på bilden ovan.
 
Tävlingen kommer att gå ut på att ni ska tipsa om vad man kan laga med just Muttis krossade tomater. En rolig tävling för alla er matintresserade.
Så missa inte den nästa vecka!
 
Vill ni redan nu kika runt efter lite inspiration till vad man kan laga med deras produkter så skulle jag rekommendera er att ni kollar in på Muttis egen receptsite där ni hittar en massa goda recept och inspiration till rätter med just tomater.
MUTTIS RECEPT (<----länk)
 
 

Kommentarer

Härligt, använder alltid muttis produkter, tyvärr har min lokala affär gått över till en konkurrent så det blir mindre och mindre men så fort jag ser de i en annan affär så köper jag på mig ;-)


2013-08-17 @ 09:40:35

Kommentera inlägget här:

- Tack för att du tar dig tid och lämnar en kommentar. Den betyder mycket, liten som stor!
- Jag försöker svara på alla kommentarer med frågor så fort jag kan och efter bästa förmåga, så fråga på bara.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
    Mat och Dryck Besökstoppen