Vinnarna i Tävlingen om en Paninigrill & en Smörgåsgrill

Av Joanna den 04 Februari 2014
Postat i:Tävlingar
Tags: breville, paninigrill, smörgåsgrill, tävling, vinnarna,
 
 
 
 
Då var det äntligen dags att få presentera de lyckliga vinnarna i den här fina tävlingen i samarbete med Breville. I prispotten finns ju hela två vinster och 1:a priset består av en Paninigrill  och 2:a priset av en smörgåsgrill.
 
Ni var ju en hel del som ville vinna och era smörgåsar låter otroligt goda! Fick en massa inspiration till mina egna paninis nu! Men vinnarna måste ju väljas och som vanligt så var det ju någon eller i det här fallet två som stack ut lite extra från mängden.
 
 
 
För sin panini som låter helt suveränt god så vinner Alexandra 1:a priset, en paninigrill som kan stilla hennes begär för grillad smörgås med smält ost!
 
"Ojojoj... i min grillade panini skulle jag huvudfyllningen vara chèvreost! Till det färska spenatblad, röd paprika i klyftor, pinjenötter som förrostats i stekpanna samt pricken över i, ringlad honung över! I grillen smälts sedan chèvreosten mellan resten av fyllningen. Det vattnas i munnen bara jag tänker på det.
Jag vill vinna en smörgåsgrill för att jag fullkomligen älskar grillad smörgås och smält ost! Jag blir lite retad här hemma av min sambo för att jag är så besatt av det :) och dessutom är det min födelsedag om min månad så det skulle vara det bästa jag kunde få! (Plus att jag aldrig vunnit något i hela mitt liv"
 
 
 
För sin spännande efterrättssmörgås så vinner Gabbe 2:a priset, en smörgåsgrill som passar perfekt till att göra hans toast i!
 
"1) Jag smakade en urläcker variant på efterrättstoast i julas och den skulle jag göra direkt: smöra två(fyra)ljusa skivor formfranska på "utsidan" och fyll med några tunna skivor blåmögelost. Innan grillningen strör man över en blandning av strösocker och kanel/pepparkakskrydda på smörsidorna. När toasten är klar så ringlas lite sirap över innan man äter och njuter!

2) Vi ska till Åre om några veckor och då kommer vi ta med smörgåsgrillen som kommer att gå varm i dubbel bemärkelse! "
 
 
 
Grattis!
Jag har mailat er båda på mailen som ni angav.

Kommentarer

Grattis Alexandra och Gabbe! :)


2014-02-04 @ 13:04:06

Grattis till vinnarna!!! :)


Kommentera inlägget här:

- Tack för att du tar dig tid och lämnar en kommentar. Den betyder mycket, liten som stor!
- Jag försöker svara på alla kommentarer med frågor så fort jag kan och efter bästa förmåga, så fråga på bara.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
    Mat och Dryck Besökstoppen