Tävling i samarbete med NESCAFÉ Dolce Gusto

Av Joanna den 08 November 2013
Postat i:Tävlingar
Tags: Mini Me, NESCAFÈ Dolce Gusto, tävling,
 

 
 
Då var det dags att värma upp den kalla och regniga hösten med en värmande tävling i samarbete med NESCAFÉ Dolce Gusto!
 
Det otroligt fina priset i den här tävlingen är inget mindre än deras allra minsta kapselmaskin Mini Me som passar utmärkt i alla kök.
Även de minsta köken kan nu få plats för en snygg kapselmaskin som gör en massa olika varma och kalla drycker, inte bara kaffe.
Med ett tryck på upp till 15 bar och en 0,8 liters vattenbehållare.
Det finns en massa olika kapslar till den här lilla maskinen och vill du ta dig en titt så ser du alla varianterna HÄR.
En av er där ute kommer att bli den lyckliga vinnaren som kan njuta av varma drycker i höstmörkret med en alldeles egen Dolce Gusto Mini Me (värde 999:-)
 
 
För att delta i tävlingen så ska du svara på dessa 3 frågorna i en kommentar till det här inlägget:
1. Vart kan man köpa Dolce Gusto Mini Me? Nämn minst 3 ställen. (Tjuvkika här)
2. Vilken av kapslarna tror du hade blivit din favorit? (Kolla in dem alla här)
3. Varför ska just du vinna en Dolce Gusto Mini Me?
 
 
Tävlingen pågår fram till Fredagen den 22 November kl 23.59
 

Tävlingen är nu avslutad!
Tack för alla bidrag. Vinnaren kommer att presenteras inom kort.
 
 
Gilla gärna by blondie och Dolce Gusto på facebook!

Kommentarer

1. Åhlens, Cervera, SIBA, Media Markt, Ica, Hemma, EEL, Elspar, elgiganten, Electrolux Home och Tretti.se
2. Café au Lait och Chai Tea Latte hade nog blivit mina favoriter
3. Jag ska precis flytta hemifrån till en etta, så köket är inte så stort eller rymligt och det hade varit så toppen att få vinna en Dolce Gusto Mini Me för den hade passat perfekt! :D


2013-11-08 @ 08:11:44

1: Åhlens, ICA, Elgiganten

2: Intenso!!

3: Äntligen en liten behändig maskin som kan ryms att stå framme. En kopp kärlek på mogonen! ♥


Hej,
här nedan kommer mina svar som jag hoppas leder till vinst :)

1, Man kan köpa Dolce Gusto Mini Me på antingen ICA, Cervera eller elgiganten.

2, Min favorit hade troligtvis blivit Grande Aroma men det var ett svårt val, blev nyfiken på fler

3. Jag vill så gärna vinna en kapselmaskin för att i vårt hushåll har vi en, enligt mig, ful gammal kaffebryggare i vit plast, plasten ska egentligen vara vit men är mer åt gul plast färg, som inte lyckas alls med gott kaffe samt att den är så otroligt pinsamt ful att har framme i köket. En vinst av detta fina pris skulle definitivt bidra till att jag med stolthet skulle placera maskinen framme i köket samt känna att jag bjuder gästerna på gott kaffe. Min bästa vän har en liknande kapselmaskin i samma märke så jag vet att den levererar underbart kaffe men att det finns så många sorter att välja mellan på kapslarna blev jag glatt överaskad över.

Hälsningar
Linda

1. Ica, åhlens, elgiganten

2. Chococino

3. Tråkigt svar men jag skulle verkligen behöva lite lyx i vardagen, har en bebis på väg och jag får göra ALLT här hemma, jämt.. är bara allmänt less.


2013-11-08 @ 08:34:37

1 mediamarkt, Siba och Elgiganten.
2 choko caramel
3 jag skulle vilja vinna den till min mamma för hon är en riktig kaffeälskare och skulle älska att ha en sådan maskin, dock skulle hon aldrig unna sig att köpa en så skulle verkligen vilja vinna en till henne :-)

1. ICA, Media Markt, Hemma
2. Zoégas skånerost är ju oslagbar!
3. Min man och jag dricker massa kaffe och älskar gott kaffe så detta skulle förgylla våra mornar, fikastunder (som skulle bli flera) vanliga stunder m fl. För det är ju som dom säger: Kaffetåren den bästa är av alla jordiska dricker. Den stärker kroppen, den stärker själen, från gäsan och ner till hälen.

SVAR 1: Man kan köpa på ICA, ELGIGANTEN, OCH MEDIAMARKT, mm.
SVAR 2: Jag älskar Barista för jag vill ha en liten man naggande god, stark och aromatisk.
SVAR3: Jo jag vill så gärna ha en liten kapselmaskin jag med min son har en och vilket underbart gott kaffe man får hos honom , vanligt bryggkaffe smakar ju blask när man väl blivit bortskämd med dolce gusto kapselkaffe!!
Så nu får jag hålla både tummar och tår och hoppas att min lyckliga stjärna ska hjälpa mig att vinna en lite goding!!!
KRAMELIKRAMEN!!! <3

Tack för ett bra inlägg!


2013-11-08 @ 09:46:57

1. Maskinen går att köpa på bland annat SIBA, Mediamarkt, ICA och Elgiganten
2.Min favorit skulle nog bli caffé americano eller om man skulle lyxa till det ÄNNU mer skulle det nog bli choccocino! mums
3. Ett av mina största intressen är just kaffe! Jag ska arbeta på ett café nu under vintern och har även spenderat många av mina somrar med att arbeta med just kaffe på café. Kaffe blir liksom aldrig tråkigt och jag älskar att testa nya sorter och smakkombinationer! Om jag vinner kommer jag spendera en stor del av mitt liv med min nya lilla fantastiska vän! En alldelles egen mini me, drömmen!


2013-11-08 @ 09:58:50

1. Onoff, Siba och Elgiganten
2. Jag har faktiskt aldrig druckit kaffe men jag blev riktigt sugen på flera inne på kategorin milky
3. Som man kanske förstår på fråga två skulle maskinen inte vara till mig, skulle självklart smaka för det fanns flera smaker som verkade goda men skulle jag vinna den skulle det bli en present till mamma och pappa. Ekonomin hemma är inte dem bästa (väldigt dålig), mamma jobbar men pappa är arbetslös och med sex stycken i familjen blir det lite jobbigt. Pappa har nu börjar skolan (59 år gammal) för att om ett och ett halt år förhoppningsvis få ett jobb inom äldrevårdsomsorgen, han tycker det är jätte kul men det är långa och jobbiga dagar vilket han inte är van vid, han dricker väldigt mycket kaffe och därför skulle det vara kul att ge honom något för hans slit men som jag vet att han skulle uppskatta. Vi barn får pengar varje år för att köpa julklappar till varandra men eftersom jag är äldst (arton) och inte har jobb blir det bara tråkiga och billiga presenter till mamma och pappa som egentligen borde få fina och dyra presenter för att dem sliter så för våran skull.
Så skulle jag vinna skulle det bli dem bästa presenten till mamma och pappa på flera år!

/ Emma

Frågestund på bloggen, vore jätte snällt om ni ville kolla in och slänga iväg en liten fråga :)


2013-11-08 @ 10:06:12

1. Cervera, ICA och Elgiganten!
2. Förmodligen Black, Milky och Chocolately om jag känner mig själv rätt.
3. Hmm, tycker alltid det är lika svårt att motivera varför jag skulle förtjäna något mer än någon annan. Den här skulle jag dock inte vilja vinna till mig själv, utan till min kaffeälskande mamma vars kaffebryggare precis har gått sönder. Dessutom har hon alldeles precis fyllt år, och eftersom jag ännu inte hunnit ge henne någon present vore den här verkligen perfekt!


2013-11-08 @ 11:52:46

1. Siba, Mediamarkt, Åhléns
2. Milky och Chocolatey
3. Jag är den enda i familjen som dricker kaffe, och ett vanligt kaffepaket hinner smaken gå ur innan jag hunnit dricka upp det. En Mini Me vore perfekt i mitt lilla kök!

1. Expert, Elspar, ICA

2. Skinny och Chocolately

2. Morgon, middag och eftermiddagsfika
Alla våra mysstuder Nescafe skulle berika
Med en Dulce Gusto skulle hela familjen med ett litet tryck
Smidigt och enkelt få sin egen favoritdryck

1. Denna fina apparat går att köpa på bla. Siba, Cervera & ICA :))

2.Latte macchiato vanilla hade nog definitivt blivit min favorit! :)

3. Då jag inte har budgeten just nu till att köpa mig en kaffemaskin så skulle det vara fantastiskt att få vinna en :) älskar kaffe men lever just nu på snabbkaffe, vilket inte är en stor hit hos mina gäster alla gånger haha :)

Varma hoppfulla höstkramar! :))

1. Elektrolux Home, Åhlens, ICA, Mediamarkt

2. Favoritsmakerna skulle nog vara; Tea Latte, Mocca och Grande aroma.

3. Något jag länge önskat mig, tänkt köpa och suktat efter är en liten smidig kaffemaskin. Eftersom jag har ett stort intresse av köksinredning och matlagning så är detta något som jag vill investera i och varför inte då vinna en?! Dels blir det super kul att så som vinnare men också vinna något som man kan ha användning av länge. Som blir en tidig julklapp! Lätt att bjuda på kaffe, snabbt gott och enkelt. En sak som skulle förgylla min vardag i köket.

:)

1. Maskinen kan köpas på bland annat SIBA, Mediamarkt, Elgiganten och Åhlens.
2. Eftersom jag är en sån som älskar en kopp svart kaffe med riktig kaffe-smak skulle nog min favorit kapsel bli Dallmyhr Promodo eller Zoégas Dark Temptation.
3. Jag är en riktig kaffe-nörd, jag tycker det är så gott. Jag har länge funderat på att köpa en kapselmaskin, men har inte kommit till skott. En Mini Me hade vart så perfekt för mitt lilla kök, och tänk en god kopp kaffe från den på morgonen, vilken perfekt start på dagen!

1. Man kan köpa den på bland annat Ica, elgiganten eller Åhlens.
2. Zoegas skånerost är min kaffe kärlek, men chai tea/latte är även en som känns lite lyxigare- och god. Den hade jag konsumerat i mängder.
3. Jag älskar att laga mat & baka. Vad som saknas hemma hos mig är en lyxig kopp kaffe till fikan & på maten. En mini me hade ju varit pricken över i:et i mitt kök!

1. Maskinen kan man bland annat köpa på Ica, SIBA, Åhlens och Mediamarkt.
2. Min favoritkapsel skulle nog vara Grande intenso.
3. Med två små barn och en krånglig kaffemaskin hemma skulle en Mini-Me ge mig den egentid jag så väl behöver. En kopp kaffe som är klar på nolltid behövs när man är hemma med två småttingar som kräver all mammas tid och uppmärksamhet. För att inte tala om smidigheten när man tvingas till nattvak och barnsjukdomar som håller en fånge i hemmet. En Mini-Me hade verkligen varit det där lilla extra som ger guldkant på en tillvaro fylld med kärlek och bajsblöjor ♥


2013-11-09 @ 11:15:32

1. Åhléns, ICA, Elgiganten, mediamarkt, SIBA.
2. Framförallt kaffe men ibland chocolately.
3. Jag skulle ge Dolce Gusto:n till min gamla far som för längesedan gick i ålderspension, men för det inte för kaffe och annan dryck tappat sin passion. Med en Dolce Gusto på hemmet där han bor, kan han på rummet när han får besök bjuda på gott kaffe till mor. Dolce Gusto skulle höja hans livskvalité, och med all säkerhet på ålderdomshemmet göra succé!!

1, ICA , elgiganten eller på SIBA
2, Min favorit hade utan tvekan blivit Espresso Caramell, även om alla låter lockade nu i novemberkylan.
3, Till våren är det min tur att bära studentmössa, säga farväl till skolan och ta ett steg in i vuxenlivet. Snart står jag med egen lägenhet, vilket länge varit en stor dröm. Jag planerar för fullt hur min lägenhet ska se ut och en elegant Dolce Gusto på köksbänken skulle ju inte sitta fel. Förmodligen också väldigt bra till hands när tentor kommer upp eller ett nattskift står på schemat och där koffein är ett måste!

1, Åhléns, ICA, Elgiganten
2, Latte macchiato vanilla låter som något i min smak, men alla verkar mycket spännande att prova!
3, Min man har sneglat på en kaffemaskin allt för länge nu och det skulle vara en himla rolig överraskning att ge en Dolce Gusto till han i julklapp

Hej! Här kommer mina svar :)
1. Webbshoppen.se, Elgiganten, SIBA, Liontech, Media Markt, net on net, cdon.com, electro world, fyndic, tretti.se, Elektrolux Home, Hemma, EEL, Åhléns, Cervera, Expert, Elspar, ICA.

2. Min favorit hade absolut blivit CHOCOLATEY, är en aning choklad beroende ;)

3. Alla vill ju såklart vinna, men jag vill verkligen verkligen vinna! Jag har så länge velat ha en sådan!
Jag ska in på rehab nu på onsdag och kommer hem 3 december (rehab för värk, knark eller så ;) hihi) och tänk att ha fått ett mejl från dig att jag har vunnit :D blir lycklig av bara tanken. När jag kommer hem kommer familj och vänner komma hem till oss och vad kul det hade varit att bjuda på finkaffe :)
Ja, jag håller tummarna :)

Kram på dig!

1.SIBA, Mediamarkt & Elektrolux Home
2.Min favorit skulle bli: Mocha
3. Jag vill vinna för jag tycker det är så onödigt att dra igång kaffebryggaren bara för en kopp kaffe. Med en Dolce Gusto får jag mer variation , en lagom portion och jag gör naturen en tjänst.

Electrolux Home, Tretti.se och Elgiganten,
Eftersom jag nyss börjat dricka kaffe så tror jag att Choco Caramel skulle passa mig perfekt!
Den 21 november fyller jag år, och detta skulle vara en perfekt present till mig själv. Då kan jag få njuta en god kopp kaffe när jag ska fira min födelsedag på helgen som kommer!!

HEJ ! ika ,siba ,elgiganten är några av ställen där du kan köpa den.
CHOCOLATEY skulle passa mig efterssom min mage ej klarar kaffe.
skulle passa perfekt att man snappt kan göra smaker som passar olika mäniskor att bjuda på.

1. Ica Cervera,Elgiganten
2. Chai tea latte
3. Liten, praktisk, söt och skulle göra det lätt för
att tillfredsställa alla mina kaffekompisar och
mig själv som tedrickare

Ica, Elgiganten Siba Åhlens mfl
Latte macciate vanilla eller Zoegas Dark temptation
beroende på vilken tid på dygnet det är.
Quick Fix på morgonen som ger tid att njuta av kaffet eller en perfekt latte som jag inte kan göra själv. Dessutom fixar den te till min dotter som inte gillar kaffe.

VIlken härlig tävling! :)
Mina svar är:
1. ICA, Siba och Åhlens.
2. Chai tea latte tror jag hade blivit en underbar favorit i höstkylan,mmm! :)
3. Jag vill vinna för att värma upp både mig själv och min familj i dessa höst tider! Vad piggar upp både kropp och själ så effektivt som en varm kopp kaffe eller te?! :) Dessutom hjälper den mig att stanna upp en stund, varva ner och prata med en god vän när vardagen snurrar på snabbt, så snabbt. Mys på hög nivå!!! :)

Hej! Är med :)

1: SIBA, Mediamarkt, Cervera.
2: Latte Macchiato tror jag!
3: Jag vill bli den där mamman som alla mina mammavänner vill komma hem till för att snacka skit och dricka kaffe! :) From januari kommer jag dessutom vara hemma med kommande lillebror så då räknar jag med många härliga fikor och Dolce Gusto Mini Me skulle ju verkligen vara en underbar kamrat att ha till min tjänst dygnet runt i köket.

Kram Matilda


2013-11-09 @ 20:56:26

1. På ICA Elgiganten Åhlens för att nämna tre

2. Mig lockar Latte Macchiatio Unsweetened mest

3. Mitt sprillans nya kök och en egen Dolce Gusto Mini Me i kombination
skulle ge mig en glädjande sensation!

1. t.ex. Ica, Elgiganten Cervera
2. Latte Macchiato Unsweetened skulle nog bli min favorit
3. Nu när vintern är här så är jag så himla frusen. Vilken lyx att då kunna värma sig med flera olika varma drycker!


2013-11-09 @ 21:56:23

Hej!
Först och främst vill jag tacka för en fantastisk blogg och jag älskar att du tipsar om en del gobitar från Göteborg. Jag har testat flera av din recept och de är magiska.
Till tävlingen :)
1. Ica, Elgiganten, Cervera
2. Cappuccino (en klassiker)
3. Jag har länge velat ha en Dolce Gusto men min blivande man har ansett att den tar alldeles för mycket plats i köket (han dricker inte kaffe) så nu ser jag min chans. Jag tycker att de gör fantastiskt kaffe och att de sambarbetar med Zoega gör den ännu mera fantastisk :).

Hoppas hoppas!!!

1.ica,siba,mediamarkt,elektrolux,tretti,hemma,EEl,
onoff,åhlens,cervera,expert,elspar,elgiganten.

2. Min favorit hade nog garanterat blivit choco caramel, mums!

3. Det hade varit perfekt nu i kylan att komma hem efter jobb och sätta sig ner och njuta av en god kopp kaffe. Dessutom har jag precis flyttat och kaffebryggan gick sönder och jag som är en kaffenarkoman

1. mediamarkt, elgiganten & SIBA.
2. Helt klart Barista.. En riktigt god kaffe!

3.Varje morgon jag vaknar,
en kaffekopp i handen jag saknar.
Jag ser min granne glida fram till hans bil,
njutande av en java med hans självklara stil.
Han varje morgon tittar mot mig på distans,
höjer sin kopp, vill ha min acceptans.
Aldrig jag med honom kan skåla,
känns i kroppen att jag bara vill vråla.
Men dagen före jul han plötsligt kom fram,
han sa att min önskan om kaffe äntligen kan bli sann,
att han sin dröm såg att jag en kaffemaskin vann.
Jag hoppade av glädje och mitt hopp började att tändas,
skulle nu min otur äntligen vändas.
Ska jag äntligen få mitt morgonjava,
tack vare Blondie den underbara.

1.Åhléns, ICA, Siba
2. Freddie Cappuccino
3.En kulen, mörk höstmorgon blir extra fin,
om man kan trycka på en Dolce Gusto-maskin,
ut kommer en Zoega-kopp
då blir resten av dagen blir topp!
Så nu hoppas jag att jag vinner denna mini me,
Ingen kommer mer glad än jag bli!

Man kan köpa den här kaffemaskinen på bla. Åhléns, Ica och Elgiganten.
Då jag har svårt för smaken i sån där fejkmjölk så som mjölkpulver så jag tror att ZOÉGAS Dark Temptation är en riktig goding. Hur gott låter inte Svartvinbärstoner liksom?!
Jag vill vinna den här kapselmaskinen till min pojkvän så han kan bjuda mig på kaffe på säng ;D Han kan nämligen inte varken brygga eller koka gott kaffe men med en kapsel och ett knapptryck kan han ju inte misslyckas med tänker jag. Tänk så glad flickvän han skulle få då!

1. Ica, Siba, Elgiganten
2.Choco caramel
3. Jag vill vinna kaffemaskinen till min pojkvän då han jobbar så hårt (13 tim ibland!!!) och skulle behöva en och annan kopp kaffe på morgarna. Tycker han förtjänar skämmas bort lite och detta skulle vara en perfekt julklapp eller en årspresent då vi snart firar 7 år tillsammans! Håller mina tummar och tår!!

1. Finns att hitta på Åhlens, el giganten och siba.
2. Alla smaker ser ju underbara ut, men "cortado espresso macchiato" lockar mest!
3. Jag är en student som bor hemma hos mor och far. Jag har ett år kvar av mina 3 års högskolestudier, och sen får jag förhoppningsvis ett trivsamt jobb och flyttar ut till eget! Nu är det så att mina föräldrar nyligen har renoverat vårt kök, vilket blev väldigt kostsamt, men sjukt snyggt! Jag ville så gärna bidra med något i form av en hushållsartikel, men allt är ju så himla dyrt, så här sitter jag utan att ha råd att köpa något haha. En kapselmaskin skulle på riktigt vara det ultimata, och ett sätt för mig att visa hur mycket jag uppskattar mina föräldrar och all deras hjälp!

1. MediaMarkt, Elgiganten och SIBA
2. Intenso då jag älskar starkt kaffe
3. Jag är nybliven mamma, ägnar dagarna åt att amma.
Lagar mat åt min man, städar så mycket jag kan.
Tycker jag förtjänar en kapselmaskin med detsamma!

1. Man kan köpa Dolce Gusto Mini hos Åhlens, Elektrolux Home,SIBA, Mediamarkt, Tretti.se, Åhléns, Cervera, Expert och Elgiganten.
2. Det finns många spännande smaker men den som tilltalar mig mest är Mocha. Mörk choklad och kaffe, vilken dröm! Det är nästan så att jag får svårt att får hålla mig kvar på stolen där jag sitter...
3. Jag är en kaffeälskande student som både har det knapert med tid och pengar. Snälla, rädda mig från snabbkaffet!

1. SIBA, Mediamarkt, Elektrolux Home, Tretti.se, Hemma, EEL, OnOff, Åhléns, Cervera, Expert, Elspar, ICA och Elgiganten
2. Utan tvekan de som är riktigt mörkrostade men även de olika chokladsmakerna som finns, ex. Choco caramel.
3. Nog för att jag kan tycka det är gott med kaffe någon gång ibland så tävlar jag denna gången åt min underbara pojkvän som har pratat om denna kaffemaskin ända sedan vi träffades, vilket är snart 5 månader. Han är en kaffedrickare av rang och det är så mysigt när vi äter frukost ihop och han nöjt sörplar i sig sitt kaffe. Jag skulle verkligen vilja överraska och glädja min pojkvän med en kaffemaskin, glädjen skulle inte veta några gränser!


2013-11-10 @ 20:54:13

1, Ica, Åhléns och Elgiganten
2,chai Tea latte, vad passar bättre en kall och blåsig höstkväll

3, mörkret sänker sig över vårt kalla land
,jag håller hårt om den varma koppen i min hand.
En lyxig dryck ur en fantastisk maskin, som är både smidig, funktionell och fin.

1.Mediamarkt,Elgiganten och Siba
2. Min favorit blir nog cafe au Lait.

3.Liten och smidig är denna kapselmaskin. Dagens start jag snart ska förgylla med ljuvlig dryck. Inga dröjsmål här inte, för det går ju fort som attan. Häll bara på vatten, och självklart för smakens skull en kapsel, sen är mitt favorit kaffe klart att drick. Tänk om drömmen blev sann att få äga en egen "Mini me"

1.Mediamarkt,Elgiganten och Siba
2. Min favorit blir nog cafe au Lait.

3.Liten och smidig är denna kapselmaskin. Dagens start jag snart ska förgylla med ljuvlig dryck. Inga dröjsmål här inte, för det går ju fort som attan. Häll bara på vatten, och självklart för smakens skull en kapsel, sen är mitt favorit kaffe klart att dricka. Tänk om drömmen blev sann att få äga en egen "Mini me"

Hej!
1. Bland annat Åhlens, Cervera och Elgiganten.
2. Zoégas Intenzo, mums!
3. En Dolce Gusto Mini Me är som gjuten för mig,
en morgontrött och kaffetokig tjej!
Enkelt och lätt att fixa en kopp till sig själv,
inget ståhej!

Med vänliga hälsningar //Susann :D

1. Åhlens, Ica, Elgiganten, Mediamarkt.
2. Många spännande smaker finns det, men jag skulle gärna vilja prova Marrakesh style tea.
3. Jag skulle gärna vilja vinna denna och ha på mitt kontor. Vi har verkligen den vidrigaste kaffebryffaren på mitt jobb. Där man häller vatten har det början växa gröna växter/mossa. Bringaren är inte genomskinlig hur mycket man än diskar den, den har definitivt minst 4 nyanser av brunt. Att avkalka hjälper inte. Nä fy, konstigt att ingen av oss är sjuk på jobbet. Att ha min alldeles egna kaffemaskin som jag kan brygga alla dess underbara kaffesorter från hade varit rena rama drömmen. Slippa det läskiga "jobbkaffet".
Gillar er på FB, Tina Carlström!
Kram

hej!

jag är gärna med och tävlar om denna lilla kapsel maskin.
1. Man kan köpa den bla på Åhléns, Cervera, Expert, Elspar, ICA och Elgiganten
2.https://www.dolce-gusto.se/SV/Shop/Flavours/Pages/Black.aspx?productId=7613033693427_00 . Jag älskar kaffe, gärna lite mildare, fruktigare men med stark smak. Svart kaffe är min grej, men skulle gärna utforska flera andra varianter.
3. Varför skulle jag vinna, kanske bara för att jag är en sann kaffeälskare, med stor familj där favorit smaken på kaffe och andra varma drycker varierar. Det vore kul om alla kunde få sin favorit och att kunna impa lite på gästerna där de själva kunde få välja utan att jag behöver leka barista.

Med vänlig hälsning
Charlotta

1. Siba, Mediamarkt, Åhlens. 2: Freddo cappuccino. 3: Dulce Gusto Mini Me får (om jag vinner) supereffekt ------jag kommer att njuta av kopp efter kopp Freddo Cappuccino, direkt !

Ida

Jag är gärna med!
1. Maskinen kan köpas på t ex SIBA, Mediamarkt och Electrolux Home.
2. Min favorit hade inte blivit kaffe, utan te, närmare bestämt Marrakesh Style Tea.
3. Jag skulle vilja vinna denna läckra lilla maskinen till min chef. Han håller jämt på att gapa om att vi andra på jobbet ska lära oss att dricka kaffe så att vi kan köpa en riktig kaffebryggare. Att han skulle köpa en till sig själv kommer inte på fråga. Därför vore en Dolce Gusto perfekt för både honom och mig. Chefen får sitt kaffe och håller sig lugn, jag får te och slipper dessutom mer kaffetjat = julfrid och jag blir populärast på kontoret. :)

1. Åhléns, SIBA, Cervera
2. Latte macchiato caramel
3. Du gav mig just bästa julklappstipset. Jag skulle vilja vinna den så jag kan ge den i julklapp till min kaffeälskande farmor. Men som tyvärr har blivit nästan helt blind och gör nu inte det godaste kaffet jag druckit.

Fråga 1. SIBA, Mediamarkt, Elektrolux Home, Tretti.se, Hemma, EEL, OnOff, Åhléns, Cervera, Expert, Elspar, ICA, Elgiganten
Fråga 2. Latte Macchiato
Fråga 3. Jag skulle inte ha den själv eftersom jag redan har en men jag skulle låta min dotter (13 veckor) ge bort den till sin mormor i julklapp. Hon skulle aldrig ha råd med en sådan här maskin och hon älskar att lyxa till det med en godare kaffe på caféer och jag vet att hon önskar sig en. skulle vara underbart kul att låta lilla signe ge bort den till sin mormor första julen. :)

1. Denna fina apparat går att köpa på bla. Siba, Cervera & ICA

2.Latte macchiato vanilla hade nog definitivt blivit min favorit!

3.Jag skulle ge den till min dotter och hennes sambo. Eftersom ingen av dom dricker kaffe och ingen bryggare har, så ställer vi den hos dom så klarar deras föräldrar av fikat hos dom galant utan att behöva drick pulverkaffe.
Blir en BRA överraskning för dom och oss andra när vi kommer över :)

1. På ICA, Åhléns, Cervera, Elgiganten m fl
2. Espresso Barista skulle säkert bli min stora favorit.
3. Tentamensplugg hela natten suger
nybryggt kaffe är det enda som duger
för att hålla hjärnan på topp
att få Dolce Gusto bredvid mig är mitt hopp
jag önskar jag vinner den läckra saken
som kan hjälpa till att hålla mig vaken!

Hej!
1. Åhléns, Sibaoch Elgiganden, bland annat.
2. Så mycket gott! Choklad för min del och Espresso för mammas!
3. I min familj (som består av mig och min mamma)har vi väldigt stressiga mornar och har svårt att hinna med frukosten. Att hinna med att brygga kaffe, te eller annan varm dryck på morgonen kommer oftast inte på fråga. Men att kunna överaska min mamma med en sådan här härlig lösning skulle vara helt underbart! :)

1: Cervera, Expert, SIBA

2: Latte Macchiato Caramel! Alla gånger! Försöker mixa ihop nåt konstigt med sirap eller kolasås här hemma men det blir ju inget bra...

3: Trötter farsa, tröttast mor;
Liten bebis hos dem bor
Bryggaren står alltid på
Smakar tjära då och då
Mini Me ger god fräschör
- vårda magen ju man bör
Latte morgon, middag, kväll.
Macciato Caramel!


2013-11-11 @ 14:53:23

1. ICA, Åhlens, Cervera, SIBA, Elgiganten, bla
2. Latte Macchiato Unsweetened då jag inte gillar när latten blir för söt, vilket den blir i många andra maskiner
3. Som tvåbarnsmamma till två små monster, även kallade barn, så är en kopp kaffe ett måste varje morgon (och middag och kväll). Med en Dolce Gusto Mini Me kan jag varje morgon få varierat kaffe, och maskinen får plats i en hylla i skåpet i köket, långt från nyfikna och klåfingriga små barnfingrar.


2013-11-11 @ 15:14:041: Åhlens, ICA, Elgiganten
2: Då jag är svag för choklad chocko caramell.
3: Vill vinna för detta vore den perfekta 6 års presenten till min älskade pojkvän som älskar kaffe men har bråttom hela tiden och aldrig hinner ta sig en lugn stund med gott kaffe. Jag skulle vilja ge honom en extra fin present till bara han för att han alltid finns där för mig.
4. Gillat på fb Bitte Kråkbo

1 ICA, Mediamarkt, Cervera mm
2 Sortementet är så stort, allt oss fresta, Zoegas skånerost vore spännande att testa.
3 Nu snart fyller maken faktiskt 45,
och vill ordna kalas hemma i vårt hem,
det ska helst vara kakor sju,
och jag försöker vara en tillmötesgående fru.
Kärleksmums, syltkakor, drömtårta och havreflan,
tur jag får hjälp av mina tre barn.
Vi fyller frysen och bjuder in vänner,
både släkt och kompisar som vi känner.
Det är bara det att kaffebryggarens tillbringare gått i kras,
och utan kaffe blir det ett förfärligt trist kalas,
Denna tävling kommer som himmelsänt,
en kaffemaskin vore toppen som 45 års present. 🎈🎁☕️👌


1. Cervera, ICA och Åhlens.

2. Min favorit skulle bli den osötade Latte Macchiato unsweetened.

3. Nu när livet börjar på "riktigt". Plugget är klart och det är dags att ge sig ut i arbetslivet. Då behöver jag samla på mig lite vuxenpoäng också i form av en kaffemaskin! Hade varit så kul att vinna en sån här fin och så gott att börja varje morgon med en god kopp latte. Och avsluta varje kall vinterpromenad med en mysig kopp varm choklad och kall näsa. Eller njuta en chai latte när man sitter och myser i soffan framför en film. Och till sommaren kunna klunks ner en isande, läskande kall isatte.
Mums! :)

1. Siba, Elgiganten och Mediamarkt bland annat
2. Espresso Ristretto med smak av Italien <3
3. Min man är från Italien och har klagat på kaffet här i 15 år...det här kan vara lösningen på det problemet.

1. Ica, Åhléns och Elgiganten

2. Choco Caramel, helt klart

3. Är inte så jätte förtjust i kaffe, men resten av familjen är det. Så denna skulle vara perfekt! Det finns något för alla, för alla tillfällen :)


2013-11-12 @ 18:29:36

Rolig vinst:)

1. ICA, Åhléns och Mediamarkt.

2. Chococino!

3 För att den vita hade varit klockren i vårt kök! I vår familj är det inte alla som dricker kaffe så en kaffemaskin som även har choklad, iste och annat smått och gott hade varit kanon.


2013-11-12 @ 20:10:35

1)Åhlens, ICA, Elgiganten
2)Mocha
3) utan bra kaffe är livet så dåligt

1. Åhlens, Cervera & SIBA.
2. Min favorit smak skulle nog bli Latte Macchiato Vanilla.
3. Jag skulle vilja vinna den här kaffe maskinen till min storasyster som slitit som ett djur med sin ny öppnade frisörsalong som går alla tiders. Otroligt stolt över henne att hon lyckats med sin dröm. Så kan hon bjuda på super kaffe när man kommer till salongen och fixar frisyren.

1. Åhléns, Cervera och Expert bland annat.
2. Min favorit skulle nog bli Café Au Lait.
3. Vad skulle kunna bli en mer perfekt julklapp än denna till mina två kaffegalna föräldrar? Och även till mig själv förstås ;-) Mamma gillar inte starkt kaffe men det gör pappa, jag gillar med skummad mjölk och min syster gillar chai tea, så med denna skulle alla få möjlighet att välja sin egen favorit utan bråk varje morgon ;-)

Håller nu tummar och tår!


2013-11-12 @ 22:24:37

1. Mediamarkt, Elektrolux Home, Tretti.se
2. Zoegas Mollbergs
3. Därför att jag är less på halvljummet bryggkaffe, jag behöver svart, gott, hett kaffe att starta min dag med.


2013-11-12 @ 22:36:52

1. Elgiganten, siba, mediamarkt.
2. Café Au lait och chococino.
3. Jag skulle verkligen vilka ha en sån här liten goding, gokaffe till mig, starkt mörkrostat och sambon och våra tre prinsar kan då gå en varm kopp choklad att värma sig med framför öppna spisen i vinter.

1. SIBA, OnOFF och Mediamarkt.
2. Café Au lait och cappuccino ice.
3. Jag skulle verkligen vilja vinna Dolce-Gusto maskinen eftersom att jag som student har ett väldigt litet kök och inte särskilt mycket plats. Dessutom så är jag beroende av kaffe (det är det som håller mig vaken på föreläsningarna) och att få börja morgonen med en kopp kärlek är det bästa som finns. Av den anledningen hade en liten Dolce Gusto-maskin varit en perfekt tidig julklapp =)


2013-11-12 @ 23:24:15

1. SIBA,Ica, Tretti.se
2. Nestea lemon, Chococino och Grande Intenso
3. När Dolce-Gusto i mitt kök gör entré
blir fikastunderna en stor succé
Mina gäster kommer alla finesser, variationen att beundra
ökar smakupplevelsen från noll till hundra!

1. Ica, Elgiganten, Onoff.
2. Espresso Caramel. Jag älskar Espresso, och Caramel är ju inte helt fel det heller!
3. Jag är väldigt avis på min vän som har Dolce Gusto hemma hos sig, det är ju rena lyxen. Och alla dessa smaker sen! Det är ju som att sitta på cafe varje gång man är och hälsar på, helt otroligt. Kan inte beskriva med ord hur glada jag och frun skulle bli om vi fick vinna det här. Då hade vi sluppit vår gamla tråkiga kaffekokare som vi har haft i snart 9 år. Även ungarna hade blivit glada för varm och go choklad och massa andra goda drycker.

Hej!

1. ICA, Cervera, Expert, SIBA, Tretti.se

2. Jag älskar kaffe och inte minst espresso. Vill att min espresso ska vara kraftig och fylld med arom. Tror därför att ”Espresso Intenso” hade blivit en favorit!

3. Skulle kunna skriva att jag är en riktigt kaffe-älskar och hade älskat att vinna en sån här till mig själv. Men det ska jag inte, för jag vill inte vinna åt mig. Jag vill vinna åt min älskade pappa. Han har tagit så bra hand om mig och mina syskon hela min uppväxt och har alltid lagt varenda krona han tjänat på oss fyra barn.

Han har det inte så gott ekonomiskt och köper verkligen aldrig något till sig själv. För tre år sedan fick han utav mig en Tassimo kaffemaskin i julklapp och blev rörd till tårar. Han har använd den så friskt att jag märkte nu sist när jag var hos honom, att den sjunger på sista valsen. Han har fått tagit någon kraftig svart tejt runt om för att någonstans glappar maskinen tydlig och funkar bara med tejpen eller om man trycker mot samtidigt som man brygger.

Hade varit helt fantastiskt att få överraska min fantastiske far med en ny kaffemaskin, vet att han hade blivit så glad!!

Håller tummarna hårt!

1: Åhlens, ICA & Siba.
2: Café Au Lait, för den har jag smakat jättemånga gånger hos väninnan, den är gudomligt god!
3. Min syster har nyligen separerat. Nu håller hon på att bygga upp ett helt nytt hem, vilket inte är det lättaste när man är mamma och student. Ekonomin är inte den bästa, och det vore riktigt roligt att få ge henne en sprillans ny kaffemaskin i julklapp.
Vill visa henne hur mycket hon betyder för mig! Och så vet jag ju att hon älskar café och alla sorts varma drycker :)

P.s Gillar båda sidorna med namn Christina Loveur.

Jag är självklart med

1. Ica. Elgiganten, Cervera, Siba, Onoff.
2. LUNGO INTENSO hadde nog blivit min favorit.
En perfekt liten maskin att kunna göra sig en kopp kaffe. Bor man själv som jag gör är det bara jobbigt att brygga sig en kopp kaffe, uppvärmd kaffe och snabbkaffe är bara äckligt.

1. Hos SIBA, Mediamarkt, Elektrolux Home, Tretti.se, Hemma, EEL, OnOff, Åhléns, Cervera, Expert, Elspar, ICA och Elgiganten

2. Min favorit skulle nog bli TEA.

3. Åhh,vilken dröm,säg att den är sann? tänk om just jag denna skatt vann! Då skulle jag slippa vara rädd varje morgon för att få en elstöt med våran gamla rostiga kaffemaskin som brygger kattsand! :( Håller tummar och tår och hoppas på vinst! :)

Men wow vilken vinst.. håller tummar, tår & resten av kroppen :)

1, Du kan köpa den på bla ICA, Elgiganten eller SIBA.

2, Tror att Latte Macchiato Light hade kunnat bli en storfavorit här.

3, Ja varför ska jag ha en otroliga turen att vinna? Har precis fått mitt andra barn och många sömnlösa nätter kräver mycket kaffe. Att bara kunna sätta in en kapsel och trycka på en knapp hade passat mej perfekt trötta morgonar med en nyfödd bebis & en helvild 2,5-åring.
Hoppas kan man ju alltid :) Hade blivit en fin förskotts-julklapp till mej själv.

Ha en fin kväll nu :)


2013-11-18 @ 22:37:04

1. Du kan köpa den på ex. Siba, Cervera eller Åhléns.
2. Min favorit skulle troligtvis bli den klassiska Zoégas Skånerost!
3. Om jag skulle vinna vill jag ge kapselmaskinen till min storasyster i julklapp. Hon är på väg att flytta hemifrån, vilket orsakar både stress, pengaproblem och ångest av olika slag. Jag skulle så gärna vilja göra något för att lätta trycket från hennes axlar; och vad skulle då passa bättre än en hjälpreda i hushållet som snabbt kan göra i ordning livets bästa avslappningsmedel? Och om jag har tur så kanske hon uppskattar gesten så pass att jag kan få mig en god kopp jag med ;)

Håller tummarna!

1. Åhlens, Cervera, Media Markt, Ica, Hemma, EEL, Elspar, Elgiganten
2. Chai Tea Latte kommer att bli min favorit
3. Detta är nog min melodi, ett fantastiskt lyxigt kaffeetui.
Jag blir i humöret slät jämn och skön, i år har tävlingen hört min bön.
Jag kommer aldrig att sluta hoppas att denna dröm ska bli sann,
Det är min allra högsta önskan att jag denna kaffemaskin vann……

1. Cervera, Media Markt, och elgiganten
2. Zoégas Skånerost blir nog min favorit!
3. Sjukskriven tjej med många besök.
Att alltid bjuda på kaffe innebär en del stök.
jag vill slippa kaffefilter och pulver som ständigt tar slut.
För jag har just nu ingen möjlighet att till affären gå ut.
Kapslar beställer jag lätt,
från internet!
Sjukskrivna småbarns mamman håller sina tummar,
Att du nu uppfyller hennes drömmar!


2013-11-19 @ 15:04:29

1. Den finns på bland annat: SIBA, OnOff, Mediamarkt, ICA och Elgiganten

2. Det står nog mellan Latte Macchiato Chocolately. Svag för både latte och choklad. Vardagslyx!

3.
Att ta sig upp på morgnarna känns ofta tungt.
Med Dolce Gusto blir morgonen en höjdpunkt!
Snabbt och enkelt och med stor variaton
ger den mig för dagen motivation.

1. Den går att köpa på bla. Cervera, Åhlens och Siba
2. En enkel espresso blir säkerligen en favorit
3. Då det endast är min sambo som dricker kaffe här hemma vore en Dulco Gusto perfekt. Dels för att den stora kaffebryggaren som tar plats kan sättas undan och min kille har lyxen att dricka gott kaffe varje dag!

1.) Finns att köpa på ELGIGANTEN, SIBA eller ÅHLÈNS
2.) Cappuccino Light skulle definitivt bli min favorit.
3.) Att en kopp få unna sig var dag,
gör väl vem som helst glad.
Håller därför alla tummar och tår,
att det är jag som nu denna får.
Då tror jag att jag fäller en glädjetår.
eller kanske unnar mig en kopp med påtår.

1. Man kan köpa Dolce Gusto Mini Me på bland annat ICA, Elgiganten, Åhléns och Tretti.se
2. Jag tror att latte macchiato caramel hade blivit min favoritkapsel då jag älskar att ha den där söta smaken i mitt kaffe.
3. Jag är en människa som inte riktigt kan fungera utan kaffe på morgonen. Problemet är bara att jag älskar att sova så mitt kaffedrickande blir lidande vilket leder till att mina dagar ofta får en dålig start. En Dolce Gusto Mini Me skulle underlätta så himla mycket för mig, speciellt på mornarna. Att man dessutom kan justera styrkan på kaffet är helt perfekt då jag gillar lite starkare kaffe!


2013-11-21 @ 06:53:50

1. Man kan köpa den bland annat på Elgiganen, Siba, Media Markt, Åhlens, Cervera och Ica.

2. CHOCOCINO® hade helt klart blivit min favorit.

3. Jag och sambon har flyttat in i en liten 1a på 20 kvm. Vi har fått rensa i omgångar och lagt upp allt som inte är livsnödvändigt i förrådet. Köket är ju tyvrr minimalt och en av dom första sakerna som rök var sambons kaffeaskin. Jag vet att han är lite ledsen för det (jag är det i alla fall..morgonen är inte hans favorittid på dygnet och att plocka bort kaffet var kanske inte mitt smartaste drag..) Den här lilla mackapären hade jag nog kunnat klämma in i ett litet hörn så det hade varit jättekul att kunna överraska honom med den i jul :)

Jag är med och tävlar :).

1. bland annat: ICA, Expert, Åhléns.

2. Choco caramel!

3. Jag är ingen kaffefanatiker, utan jag är mer för delikat choklad. Men denna fiffiga maskin hade mina svärföräldrar fått i julklapp! De har bara en perkulator och jag dricker som sagt inte kaffe.. Så det är lite svårt att göra mig nöjd när jag är på besök där, haha! Men en dolce gusto skulle göra deras vardag lite lyxigare, godare och framförallt skulle jag bli nöjd också. Då får jag min efterlängtade varma choklad! Och så kan de bjuda på riktigt lyxkaffe när vi är där och fikar, för de andra älskar ju kaffe som tur är :)

MVH Nathalié


2013-11-21 @ 08:39:10

1. Den går att köpa på bla Cervera, Åhléns eller ICA.
2. Jag tror Mocha hade blivit en favorit hos mig.
3. Jag har precis tagit steget in i kaffets värld och en sån här smidig liten enkel kapselmaskin hade varit perfekt för mig att utöka kaffevärlden och även kunna få te-favoriter eller choklad som sambon föredrar.


2013-11-21 @ 09:55:45

1. Du kan köpa den på Mediamarkt, Elgiganten och ICA.
2. Lungo Intenso hade blivit en favorit (älskar starkt, mörkt kaffe på morgonen)
3. Denna snygga, lilla sak skulle bli ett perfekt tillskott i vårt kök. Vi älskar gott kaffe, men som student är det inte lätt att unna sig lyxen av en kapselmaskin. Hoppas, hoppas ...

Hej, jag tänkte att det skadar ju inte att försöka!

1. Man kan köpa maskinen på ICA, Åhlens och Elgiganten.
2. Chocolatey är min egen favorit, men min pojkväns vore Black, han dricker kaffet i sin ursprungsform, haha!
3. Jag vill hemskt gärna ha den till min pojkvän. Han älskar kaffe, det går inte att prata med honom om han inte fått sin dagliga dos. Han hade en sådan här fin liten grej när vi började träffa varandra. Den lyckades jag förstöra och det vore världens bästa julklapp till honom, eftersom jag pluggar är något sånt här lyxigt det sista han förväntar sig!

Tack för toppenbloggen! :)

Hej, här kommer ännu ett bidrag bland alla andra, såklart hoppas jag på att ta hem denna!

1. Man kan köpa denna lilla skönhet på till exempel Åhlens, Cervera och Hemma!

2. Jag tror lätt att Espresso Caramel skulle bli min favorit. Älskar kaffet snabbt, mörkt och varmt, med en liten socker-kick av Caramel!

3. En jäkligt bra kaffemaskin behövs i varenda lya, testar gärna denna lilla, smidiga och nya!
Kaffe som går snabbt att göra gillar väl alla, så jag gör som de andra och börjar en motivering tralla!
Utan en kaffe på morgonen blir både jag och sambon sne, med hjälp av en Dolce Gusto Mini Me slipper vi de!
När det dessutom går snabbt och smakar toppen, håller vi tummarna och hoppas på vinnarlotten!

Hej!
Man kan köpa Dolce Gusto Mini Me på SIBA, Mediamarkt, Elektrolux Home, Tretti.se, Hemma, EEL, OnOff, Åhléns, Cervera, Expert, Elspar, ICA och Elgiganten. Min favvorit smak skulle bli Latte macchiato vanilla.
Jag har inte bryggt kaffe på väldigt många år och våran kaffebryggare som är ifrån 90-talet någon gång vit ful solblekt och nog ganska så full i kalk :-D Därför skulle det vara mysigt att börja dricka kaffe igen som smakar gott och är snabbt och enkelt att göra i ordning!

1ICA, Åhléns och Siba
2Chailatte utan tvekan
3 Ett år av stora förluster har snart förflutit. Jag skulle älska att skämma bort mig o mina gäster med härlig dryck ur en tokigt snygg maskin!

Hej!
1. Åhlens, Cervera, SIBA, Media Markt, Ica, Hemma, EEL, Elspar, elgiganten, Electrolux Home och Tretti.se.
2. Choco caramel
3. Jag skulle vilja vinna den här åt min älskade farmor och farfar. Som fattig student är det svårt att ha råd med julklappar. Speciellt fina julklappar som denna. Farmor och farfar har gått igenom mycket det senaste året. De förtjänar det bästa efter allt de stått ut med. De förtjänar att få slappna av. Jag tror aldrig jag träffat människor som dricker mer kaffe! De dricker säkert 10 koppar var om dagen. Dock är farmor kanske inte världens bästa på att koka kaffe. Det är odrickbart. Själv har jag en kaffemaskin hemma och när jag bjuder de från den så blir de helt lyriska. Dock köper de aldrig en likadan konstigt nog. Men de skulle VERKLIGEN uppskatta att få en i julklapp. Jag vill få skämma bort min farmor och farfar en enda gång, precis som de har gjort med mig sedan jag var liten.
Håller verkligen tummarna!
Kram Frida

1. Svar: Man kan köpa den bl.a pà SIBA, Elgiganen, Ica, Media Markt, Åhlens och Cervera.

2. Favoriten är choco caramel <3

3. Motivering:
När mina gäster kommer hit på visit,
förbereder jag smakrikt kaffe och en kakbit,
det är viktigt att visa god dygd,
genom att bjuda en härlig kaffebrygd
med Dolce Gusto Melody fyller jag kaffekoppen,
och gästerna njuter till sista droppen,
härligt med ett sàdant förtroende,
trots risken att de blir inneboende!

1. SIBA, Elgiganten, Media Markt och Cervera är exempel på, ställen där vi alla (mot en liten peng) en egen Dolce Gusto Mini Me kan få :)

2. Visst är det gott med en Macchiato eller choco caramel då och då, men några dagliga koppar Mollbergs, det kommer alltid bestå!

3. Äsch, jag ska vara ärlig så hör nu noga på,
så ska jag berätta varför jag en Mini Me borde få!
Ja, jantelag, släng dig i väggen är du snäll,
för detta inlägg kanske jag kommer få skäll!
För i Sverige passar det sig inte att säga att man är bra,
men det har jag bestämt mig för att strunta i, ja!
Jag är mamma & faktiskt väldans bra, så det så!
Jag leker, stöttar, uppfostrar och håller på!
Men jag är mänsklig, jag erkänner mina brister,
jag är trött och det händer att jag tålamodet mister
Förtjänar jag ändå inte att firas lite extra ibland, så säg?
Som med en egen energipåfyllare, från Dolce Gusto (och By Blondie), till mig?

Nu håller jag tummar och tår, att den tidiga tomten är extra snäll i år! Jag gillar och delar på fb såklart, och hoppas därmed att jag slipper besöka media markt :)

Kram och ha en fortsatt fin vecka :)

1. Elgiganten, Cervera och Åhléns
2. Chai Tea latte tror jag hade blivit en stor favorit hos mig.
3. Är student så hade passar jättebra i min etta och hade varit underbart att kunna variera sin varma dryck med massa olika smaker. Det blir även lätt att bjuda familj och vänner på något gott att dricka som går snabbt och enkelt!

1. Kan köpas på: Ica , Åhléns, Media Mark
2.Helt klart CHI THE LATTE "I LOVE IT"
3.Jag skulle vilja gen den till min mamma som går i genom en tuff cellgifts behandling
Hon ÄLSKAR Latte vanilj Å tänk om hon kunde göra en hemma =)
Håller alla tummar att hon besegrar det onda <3


2013-11-21 @ 22:27:43
K.

1. Ica åhlens elgiganten cevera

2. Caffe americano och skinny

3. Jag skule vilja ha denna enastående maskin så jag kam bjuda alla som kommer på besök på riktigt gott kaffe. Idag bjuds de tyvärr bara på sunkigt snabbkaffe.. men de skyller jag på mannen som är för snål för att köpa en maskin. Sa jag att han INTE dricker kaffe.. morr..


2013-11-21 @ 23:15:59

1. En sådan här kaffemaskin kan införskaffas på Cervera, SIBA, Media Markt, elgiganten etc.
2. Jag tror att jag hade fallit för en latte macchiato, fast jag dricker inte ens kaffe ;)
3. Jag skulle vilja vinna denna fantastiska maskin till min mormor. Hon betyder så otroligt mycket för mig och hon finns alltid där för en när man behöver stöd eller vill ta en fika. Hennes egen kaffemaskin gick isönder för några månader sen och hon har inte fått tummarna loss att köpa en ny. Hon säger att hon måste spara hennes pengar så att hon kan köpa julklappar till oss barnbarn. Jag skulle vilja ge något tillbaka till henne som hon kommer att älska, titta på varje dag och tänka på mig.

1: Åhlens, ICA, Elgiganten

2: Intenso, jag älskar starkt kaffe!!!

3: För att jag älskar kaffe, men just nu har en kaffebryggare från Claes Ohlsson för 99 spänn. Rimmar inte så bra med en som säger sig vara en kaffeconneseur! :)


2013-11-22 @ 08:45:59

Tack för möjligheten till denna fina vinst :)

1, Man kan köpa Dolce Gusto Mini Me på Åhléns, Cervera, elgiganten mm.

2, Min favorit kanske blir latte macchiato caramel samt blev nyfiken på fler :)

3. Har ett litet kök, så denna skulle passa fint. Dessutom är den ju snygg att ha framme ;) Va stolt jag kommer vara på vår nästa tjejträff, om jag denna maskin kan presentera, samt många goda smaker servera :)

1. Man kan köpa Dolce Gusto Mini Me på Cervera, Elgiganten, ICA m.m
2. LATTE MACCHIATO CARAMEL, skulle förmodligen gå åt som smör i solsken här hemma, verkar vara riktigt god och bra att lyxa till vardagen med :)
3. Jag bor med två andra tjejer i ett kollektiv och vi har bara en liten gammal perkulator. Men eftersom vi är studenter så prioriteras det inte att köpa en ny bryggare eller kaffemaskin. Skulle vara perfekt att kunna göra en kopp bara till sig själv, då vi sällan är hemma samtidigt och kokar väldigt mycket kaffe som bara hälls bort..

Tack för många bra tävligar :)

1. Dolce Gusto Mini Me säljs på massor utav ställen och gör den därför lätt att hitta. För att nämna några: Åhlens, Cervera, SIBA, Media Markt, Ica, Hemma, EEL, Elspar, elgiganten, Electrolux Home och Tretti.se.
2.Jag är övertygad om att jag skulle älska Choco Caramel. Vad låter härligare än en varm choklad, toppad med mjölkskum och dessutom en lätt arom av kolasås? Tycker att det låter som en grymt god kombination och kan inte vänta tills jag får njuta av en kopp. Riktig vardagslyx!
3. Anledningen till att jag väldigt gärna vill ha en Dolce Gusto Mini Me, är för att jag helt ärligt aldrig har ägt en egen kaffemaskin. Inte ens en hederlig bryggkaffe maskin. Det skulle vara oerhört lyxigt med denna i mitt hem och skulle verkligen använda den väl. Både när jag är själv och när jag har besök!
Den är dessutom väldigt fin, stilren och smidig och skulle passa som handen i handsken hemma hos mig!

1. Åhléns, Siba, Elgiganten.

2. LATTE MACCHIATO CARAMEL låter väldigt gott.

3. För att få njuta av att dricka och bjuda på goda varma drycker i flera smaker, mmm!

Åh, grym tävling!
Jag är med!
1) Åhléns, Cervera och Elgiganten.
2) LATTE MACCHIATO CARAMEL - WOW säger jag bara! Låter som något HELT i min smak!
3) Jag är kär! Vill kunna bjuda hem min älskling på det godaste som finns - lyxigt gott från Dolce Gusto Mini me!

Tjena hejsan på dejsan Blondie :)
Här kommer mina svar :)

1) SIBA, Mediamarkt, Elektrolux Home, Tretti.se, Hemma, EEL, OnOff, Åhléns, Cervera, Expert, Elspar, ICA och Elgiganten

2) Espresso hade blivit min favorit. Den är och kommer alltid vara oslagbar!

3) Nu ska du få höra, Jag har i flera år levt utan en kaffebryggare. Jag är kaffedrickare, men dricker bara på jobbet eller cafeer osv. Anledningen? Jag kan inte brygga kaffe hur jag en försöker. Jag gav upp och har levt så länge. Har nu velat haft en sån här goding som du tävlar ut här och därför är jag med och tävlar om den :)

Mvh Patrik patriknilsson1985@hotmail.com

Jag är med såklart;
att tävla om något så underbart.
Ica, Cervera, och Hemma är svaret till första frågan din.
Vidare till #2, Nescafe Lemon är favoriten min;
Sista frågan är alltid så svårt att svara på.
Jag vill vinna denna för att någon trevlig ska få.
Om denna skulle jag vinna;
Skulle den ges till en speciell kvinna.
Som är alltid riktigt hjälpsam och snäll;
Denna skulle göra hennes julafton till en underbar kväll.

Gillar på FB med :)

jan

1.SIBA, Mediamarkt, Elektrolux Home, Tretti.se, Hemma, EEL, OnOff, Åhléns, Cervera, Expert, Elspar, ICA och Elgiganten
2.Mocha

3. Tack vare attraktionslagen kommer denna underbara maskin bli min - sedan kommer jag ge bort den i julklapp till min kaffeälskande vän Kerstin.


2013-11-22 @ 22:14:00

1. Mediamarkt, Siba och Elgiganten
2. Intenso
3. Kapselkaffe är det klart bästa kaffet tycker jag och nu vill jag mer än gärna vinna en maskin så att jag kan få gott kaffe hemma och inte bara hos vänner. Och att sedan maskinen är skitsnygg skadar ju inte.

1. SIBA, Åhléns, Cervera, ICA och Elgiganten.

2. Latte Macchiato Caramel.

3. Dricker mycket vanligt kaffe, men ibland vill man ha något extra gott, och eftersom jag aldrig skulle få för mig att köpa hem en massa olika sorters "sirap" till kaffet hade det varit underbart att ha en kapselmaskin. Sedan hade det ju varit perfekt stressade morgnar (läs varje vardagsmorgon) när sonen velar mellan te och chokladmjölk. :)

Hoppas på lite tur så här i sista minuten...
Trevlig helg!

Gillar på fb.


Kommentera inlägget här:

- Tack för att du tar dig tid och lämnar en kommentar. Den betyder mycket, liten som stor!
- Jag försöker svara på alla kommentarer med frågor så fort jag kan och efter bästa förmåga, så fråga på bara.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
    Mat och Dryck Besökstoppen