Miniglassar - frysta vindruvor

Av Joanna den 16 Maj 2013
Postat i:Glass Snacks Tips
Tags: isglass, vindruvor,
 
 
 
 
 
Nu när värmen äntligen börjar komma hit så tnkte jag att jag skulle dela med mig av ett litet tips på hur du enkelt gör små uppfriskande och svalkande isglassbitar med endast en naturlig ingrediens.
Vindruvor.
Frysta vindruvor.
De blir som små minipiggelin-glassar.
 
Enkelt är det också! Du plockar av vindruvorna från stammen och lägger dem i en burk i frysen över natten. När du sedan sitter på balkongen eller altanen i värmen och blir glassugen så plockar du istället fram dina små vindruveisglassar. De är supergoda små mumsbitar och garanterat mycket nyttigare.
 
Ett bra sätt att få i barnen frukt är det också. Smakar nästan som små piggelinglassar. Ett tips är att trä vindruvorna på t ex grillspettspinnar innan du stoppar dem i frysen så kan man lätt dela ut dem till glassugna barn eller vuxna. (Tänk bara på att inte ge till för små barn som kan sätta dem i halsen, vindruvorna alltså. Eller dela dem i små bitar.)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Vilket bra tips! :)


2013-05-16 @ 14:57:42

Bra tips! får prova imorgon! :)


2013-05-16 @ 20:52:56

Vad smart och uppfriskande! Nyttigare än glass oxå! ^^


2013-05-16 @ 22:47:26

Det var något nytt. Vad fiffigt!


2013-05-17 @ 09:40:35

Åh, måste prova!


2013-05-17 @ 12:58:20

åååh. vilket jättasmart tips. det måste givetvis provas i sommar :)


2013-05-17 @ 14:48:18

Hej! Gillar verkligen din blogg, undrade om du kan lägga upp recept på churros? Verkar supergott men hittar inget bra recept på det. Kram :)

Svar: Det är supergott också! Åt det när vi var i USA 2011 :) Har det på min att baka-lista så det kommer komma upp på bloggen någon dag :)
Joanna Törnqvist

Vilket bra tips!


2013-05-17 @ 20:25:55

Det lät himla gott och enkelt! Superbra tips.


2013-05-19 @ 01:04:15

Tack för tipset, det lät supergott! Måste testas ;) Och söta skålar du har vindruvorna i :)

Svar: Tack! Det är muffinsformar från Ib Laursen :)
Joanna Törnqvist


2013-10-25 @ 17:24:33

Kommentera inlägget här:

- Tack för att du tar dig tid och lämnar en kommentar. Den betyder mycket, liten som stor!
- Jag försöker svara på alla kommentarer med frågor så fort jag kan och efter bästa förmåga, så fråga på bara.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:









Trackback
    Mat och Dryck Besökstoppen