Knapriga Potatischips - utan tillsatt fett
Postat i:Potatisrätter Snacks
Tags: fettfria chips, hemmagjorda, knapriga chips, potatischips,


Vad gott det låter! Detta vill jag göra fast med kanske sötpotatis och plasternacka!
Vilket underbart tips! Det tackar jag för. Jag älskar också chips, men kan inte äta dem med lika gott samvete länge efter min operation, men det här var ju ett bra, nyttigt alternativ! :-)
Det låter underbart gott! Inte visste jag att det gick att göra utan massa fett, det måste testas :)
You are not alone! Chips är min last också. Jag älskar verkligen chips och hos oss vet min kärlek att han får inget om han inte är snabb! ;-) Jag skrev till och med ett inlägg om det på min blogg. Var chips har för effekt på kroppen. Kolla in skadligheter-kategorin. =) Att göra egna chips låter betydligt nyttigare, men dagens chips är ju så himla goda så jag kommer hålla mig till dom. Men ändå kanske man skulle prova göra egna. Mina absoluta favoriter finns i england Mcoys BBQ Beef eller nå sånt. Super duper goda. =) Ha det gott! kram
Mums! Skitbra idé! Jag gör ofta ungsbakad potatis på samma sätt fast jag låter dem ju aldrig bli knapriga då jag äter dem till mat (och de är nog lite tjockare). Nästa gång kan jag ju passa på att göra chips också! Tack för tipset!
Gjorde dessa igår, men vad kan jag ha gjort fel? Mina blev sega och jättetråkiga. KOllade några andra recept på chips och då skulle ugnen vara mycket varmare...
Vad är skillnaden om jag sätter olja på dom eller låter dom torka över natten, vilket blir godast/Liknar mest vanliga chips? :)
Vad goda de blev!




