Tävling i samarbete med Hackman

Av Joanna den 01 December 2013
Postat i:Tävlingar
Tags: Hackman Rotisser, tävling,
 
 
Här kommer ännu en liten tävling för er matlagningsintresserade!
 
Den här gången är tävlingen i samarbete med Hackman. Hackman gör för er som inte vet det, helt grymma stekpannor och kokkärl och i den här tävlingen så kommer vi tävla ut en av deras stekpannor (värde 1199 kr) till en utav er.
 
Vinsten är en Hackman Rotisser NOH 28cm som är en riktigt tålig stekpanna som även tål att man använder metallredskap vid tillagningen.
 
Om du är intresserad av att vinna en Hackman Rotisser NOH 28 cm stekpanna så gör så här:
1. Svara på den här frågan i en kommentar till det här inlägget:
Hur många procent av materialet i stepannan är från återvunnet material? (svaret hittar du här)
2. Motivera varför just du ska vinna en Hackman Rotisser 28 cm stekpanna och skriv även gärna vad du helst skulle laga i den om du vinner.
 
Nu är tävlingen avslutad! Vinnaren presenteras inom kort!

Kommentarer

70% är återvunnet material! :)
Jag skulle så gärna vilja vinna en rejäl och tålig stekpanna.
Vi har en i dagsläget och den är från Ikea. Det säger ganska mycket om kvalitén på den. Jag är nöjd men det kan alltid bli bättre! :) hoppas, hoppas på vinst! Kram

Hackman Rotisser produceras till 70% av återvunnet material.
Inget går upp emot fräscha och rejäla stek & kokkärl! Om jag vinner så kommer jag att inviga pannan genom att tillaga pulled pork, till det skulle jag servera coleslaw och en fräsch sallad på bland annat: ruccola, rödlök, svarta oliver och fetaost.

1. 70%
2. Jag är student och i min korridor finns bara en liten stekpanna från IKEA. Jag älskar att laga mat men måste alltid laga i omgångar eller små portioner. Med en stekpanna från Hackman kan jag laga stora portioner så det blir matlådor för hela veckan och äntligen slippa problemet att allting bränner fast i botten. Att vinna stekpanna skulle göra min vardag enklare och matlagning ännu roligare!

Svaret på frågan är 70%. Jag vill gärna vinna stekpannan för att jag tycker att bra redskap är en superviktig del i matlagningen. Det blir roligare, smidigare och enklare. Dessutom har jag flera gånger kastat lystna blickar på just Hackmans pannor - men studentbudgeten tillåter inte riktigt några utsvävningar.


2013-12-01 @ 09:31:24

70% är återvunnet material. det gillas :):)

jag har alltid suktat efter en riktig stekpanna och vad jag fått höra så är hackman det ultimata. jag älskar att laga mat, men är rätt trött på teflonpannar som ändrar form (ja, tyvärr billiga grejer..) och blir sneda i botten.
en stekpanna från hackman rotisser skulle göra matlagningen roligare. och dessutom skulle det bli den bästa julklappen :)


2013-12-01 @ 09:36:15

1. 70 %!

2. Jag fick en jättefin panna när jag tog studenten. Men det var nu snart 12 år sedan. Jag har en ganska bra från IKEA, men förra nyår när jag skulle bjuda på middag (veggie som jag är) fick jag höra av de som år kött att detta, det går inte an. Så inför årets nyårsmiddag skulle jag vilja ha en ordentlig panna att plocka fram, så mina gäster inte blir besvikna! :)


2013-12-01 @ 11:38:10

1. Det är 70% återvunnet material.

2. Vi har en gammal, sliten stekpanna här hemma. Den är seriöst så äcklig att jag knappt vill använda den. Undersidan har dessutom blivit helt skev så det går inte att steka något jämnt, man får hålla på och vrida och trixa för att det ska bli någorlunda bra.. Tyvärr har vi en rätt stram budget just nu så det är totalt köpstopp på sådant. Varje gång vi är i en butik så hamnar sambon bland stekpannorna, så jag vet att han verkligen längtar efter en ny. Det hade varit grymt att överraska honom med en i julklapp, speciellt när han inte förväntar sig någon julklapp alls:) Det jag ser fram emot att tillaga allra mest är en riktigt bra stekt köttbit:)

70% är återvunnet material.

Jag ska snart flytta hemifrån och det jag ser fram emot allra mest är att få laga min egen mat. Då behövs en stekpanna. Vinner jag skulle jag använda den till allt. Jag vill testa mig fram, experimentera, hitta på och för att få ett bra resultat krävs bra redskap. jag har på senare tid fått upp ögonen för hur roligt det är att laga mat och med en hackman stekpanna blir det inte bara roligt, det blir bra också!

Hej!
Jag vill gärna vara med i din tävling.

Svar: 70% återvunnet material.

Nu kan jag nog mästerkock bli i mitt lilla kök när det lagas goda kryddköttbullar ,med denna exklusiva stekpanna från Hackman i julstöket. Sen jag säkert flera magar mätta.

Mvh Julianna
mailadress: julianna@bredband2.com

70% återvunnit Material
När barn och barnbarn
kommer behövs en rejäl stekpanna med bra storlek och kvalitet. I bland ska det vara Pannkaka och senast var det Korvstroganoff i min gamla panna.

Svaret är 70%.
Jag skulle så gärna vilja vinna denna,då min fina stora stekpanna jag hade är sönderstek av maken. Han använde min induktionsstekpanna på gasolspisen. Ja, så nu är vi i stort behov av en ny.

Jag skulle steka en god oxfile och sen göra en god pepparsås av stekskyn. En topp 5 här hemma.

svar: 70% är återvunnet material.

vi har väldigt lite plats, så vi kan bara ha 1 stekpanna.. så då behövs det en man kan göra mycket i.
och det kan man inte i våran nuvarande.. som har blivit rund i botten >.<

svårt val.. men det blir nog en fin bit ryggbiff som får inviga stekpannan. med svampsås.


2013-12-01 @ 14:28:59

70 %!
Jag och min kille lagar mycket mat ihop, han är så duktig och lärt mig både att laga och älska mat. Tyvärr gjorde jag misstaget att diska hans stekpanna i diskmaskinen, den är nu riktigt dålig. Som student har man inte råd att köpa en ny.. därför tar jag denna chans att vinna den mest perfekta julklappen till min fina kille!
Vi skulle inviga den med att göra blåbärspannkakor eller hamburgare! :)
Stor kram och God Jul!

Stekpannan består av hela 70 % återvunnet material, helt otroligt!

Jag älskar att stå tillsammans i köket med min pappa och laga lyxiga middagar till resten av familjen. Vi har precis bytt ut vår ugn till en induktionsspis och har nu en stor brist på stekpannor efter att ha behövt göra oss av med i stort sett alla vi tidigare ägde.

Därför skulle det passa perfekt om jag vann denna stekpanna och kunde ge den till pappa i julklapp. Så att vi sedan kan bjuda släkt, familj och vänner på vår alldeles egna specialgryta med älgkött tillagad i hans nya proffsiga stekpanna!


2013-12-01 @ 15:08:04

70% av stekpannan är gjort av återvunnet material.
Jag skulle vilja vinna denna stekpanna å min syster vägnar. Vi bor tillsammans i en studentlägenhet, och hon är en grym kock! Tyvärr så har vi bara en ojämn liten stekpanna som t.ex. bara gräddar pannkakor på halva sidan. Min systers talang förtjänar riktiga redskap! Det första jag skulle be henne laga är nog helgräddade pannkakor :)


2013-12-01 @ 15:35:11

1. 70%
2. Vi har just flyttat till nytt hus och då även fått en ny spis med induktionshäll. Tyvärr så har vi inte så många kastruller (2 st) och stekpannor (1 st) som passar induktion. Så en ny stekpanna skulle sitta fint! I nya pannan skulle jag steka rårakor i massor av smör och servera dom med sikrom, crème fraîche och rödlök! Mmmmm...


2013-12-01 @ 18:24:29

den är gjord av 70% återvunnet material.
jag är så innerligt trött på dessa stekjärn från det stora blå/gula varuhuset som aldrig håller. de blir skeva och maten bränns vid. något jag skulle göra i stekjärnet, så enkelt som rivna morötter och vitlök. godare finns knappt inte. =)


2013-12-01 @ 20:10:19

70%
Jag skulle laga älgkalvsfile. Från en älg siom jag själv har skjutit. Vilken lyx :)


2013-12-01 @ 20:13:08

1.70% av materialet är återvunnet.
2. Jag älskar att laga mat och skulle vilja byta ut mina ikea stekpannor och utveckla mig mer i köket :)

1) 70%
2) Min stekpanna har gjort sitt och jag skulle verkligen behöva en ny. En funktionell stekpanna med snygg design gjord av återvunnet material som den här skulle jag verkligen vilja ha! Smörstekta kantareller, på toast. Enkelt, gott o genialiskt :)

70% är återvunnet material.

Anledningen till att jag skulle vilja vinna stekpannan är att jag som alla andra bara har en skev liten sak från IKEA, vilket är rätt jobbigt att laga mat i haha. Men min studentbudget räcker inte riktigt till att köpa en riktigt bra stekpanna.

Det jag helst skulle laga just nu är stekt laxfilé i småbitar med körsbärstomater, babyspenat, grädde och vitlök och sen pasta till. :)

1. 70 %
2. Har en repig gammal teflonstekpanna från IKEA som jag mer än gärna slängt ut. Det är så tråkigt att laga mat i den, det går knappt. Med en ny fin stekpanna så hade jag lagat allt möjligt, från hemmagjorda köttbullar till lammkotletter med någon god sås!


2013-12-01 @ 23:39:37

Rätt svar: 70% består av återvunnet material

Jag älskar att laga mat så att vinna en ny stekpanna i toppklass vore helt fantastiskt. Jag får alltid "skäll" av maken min när jag använder metallredskap i vår nuvarande stekpanna så med denna raring skulle jag slippa det :)
Det första jag skulle laga i stekpannan är hemmagjorda köttbullar med gräddsås - http://coquina.blogg.se/2013/may/hemmagjorda-kottbullar-med-graddsas.html

Håller tummarna!
Ha en fortsatt trevlig första adventsvecka!
Kram Camilla F


2013-12-02 @ 00:04:51


Hej hej.

1, 70 % är återvunnit material.
2, Jag har aldrig ägt en Hackman men hört så gott om märket och deras varor, sen är jag en slarvfia och glömmer bort att vissa redskap inte ska vara i stekpannan men i denna pannan skulle jag ju bara kunna ägna mig åt maten och inte tänka på vilka redskap som är VS inte lämpliga.

Det första jag skulle vilja laga i pannan är hemma gjorda pannbiffar med fetaost, just nu fastna de bara i vår panna :(.

Hälsningar Linda

1. 70%
2. Jag och min man glömmer titt som tätt bort att vi inte borde använda andra redskap än trä och plast i våra stekpannor så våra stekpannor tar slut rätt fort. Tänk så skönt att slippa tänka på det då vi använder stekpannan rätt ofta.

Det första jag skulle tillaga en stor, fin bit oxfilé.


2013-12-02 @ 08:31:59

1. 70 %
2. Varför jag behöver en Hackman Rotisser NOH 28 cm: För att min gamla stekpanna är så tung att jag knappt orkar lyfta den...

Vad jag skulle laga i den: "Chepchuka" - en köttfärsrätt med rivna morötter, lök och massor av spännande kryddor - doftar som en arabisk natt i öknen! Namnet kommer från serien "Ture Sventon" som jag älskade när jag var liten. Där åt Ture "Chepchuka" i öknen med sin vän Omar. Jag och mina systrar ville så gärna smaka denna mystiska rätt, så vår mamma ställde sig och komponerade något som vi sedan kallade "Chepchuka" under hela min barndom!


2013-12-02 @ 10:34:09

1. 70%
2. Jag vill vinna därför att jag verkligen skulle behöva en BRA stekpanna, så jag kan kassera någon gammal. Jag skulle laga en god bit kött, ytskuren biff.


2013-12-02 @ 20:01:27

1. 70% är från återvunnet material.
2. Om två veckor flyttar jag från min rumskompis, som i nuläget är ägare till den enda stekpanna jag har i min närhet. Och skulle jag vinna den finns det definitivt en Bamsebiff med sås i. Den absolut enklaste och godaste biff jag någonsin lagat! Här kommer dessutom receptet: http://basicsbybrownie.blogg.se/2013/november/bamsebiff.html

70 %
Det steks en hel del pannkakor, köttbullar och korv i den här familjen eftersom jag har fyra barn! Så en rejäl stekpanna av kvalitet skulle vara toppen.

1) 70%
2) Jag är student och ska snart flytta hemifrån och en bra stekpanna hade varit perfekt =)

Svar 1: Hela 70% av stekpannan består av återvunnet
material!

Svar 2: I mitt kök lagas bara vegetariskt och
rätter som innehåller ost! Och det är
just osten, som fått mig att inse att
nuvarande stekpannan från ICA, gjort
sitt... Älskar att ha halloumi, den
används väldigt mycket, men senaste
tiden har jag mer eller mindre fått
skrapa upp osten från stekpannan!
Inte alls bra, nästan hälsofarligt..
Så ICA pannan måste helt enkelt väck,
och ersättas med en Hackman, käck!

Hejsan!

70% är återvunnet material.

Jag har tappat min nuvarande stekpanna på golvet, den blev visst lite bucklig! Tänker väl köpa mig en ny, men sånt kommer ju ganska långt ner på köplistan. Vore ju toppen att ha chansen att vinna en, hoppas, hoppas, hoppas! Min paradrätt är min egna korvstroganoff. Så enkel att göra. Stek bara lök och korv, i med lite tomatpuré, när dessa tre har gojsat ihop sig så häller jag i gräddfil. På med salt och svartpeppar. Det var det!

Med vänliga hälsningar
//Susann :D

70%

Jag behöver en ny stekpanna som är bara min, jag tänker hålla den långt från sambon min, då kanske den kan förbli repfri och fin!

Den är 70 % av återvunnet material.
Jag är precis påväg att flytta hemifrån och har nu upptäckt hur dyrt det är med kvalité i köket, sånt man har tagit för givet tidigare. Då jag inte har mer pengar än till IKEA artiklar vore det super med en riktig kvalitéartikel då jag lagar mycket mat. Jag skulle börja med att laga en riktigt god omelett!

70 %
Stekpannan jag har nu är ärvd efter förra hyresgästen, den jag hade innan var ärv efter mormor ( typen 49 kr på rusta ) Och ja de driver mig till vansinne, men med en riktigt bra panna skulle jag tillaga en härlig pepparbiff, den skulle serveras med hasselbackspotatis och rödvinssås, och den måltiden skulle jag njuta av med min älskling

Hej hopp :)

1) 70 % är av återvunnet material :)

2) Just separerat och blivit av med hälften av alla prylar. En schysst stekpanna vore kanon då pannan jag har börjar bli till åren. Jag gör det mesta i stekpanna, men en mustig kycklinggryta med ris skulle väl man kanske kunna bjuda nån på :)

Mvh Patrik NIlsson

Svar:

1:70 procent

2: mina pojkar på 12 och 14 år håller på att bli galna när de ska laga pannkakor, omelett eller annan matlagning allt bränner fast i våra gamla pannor.
För att de ska ha kvar sitt matintresse hade det varit kul med en sprillans ny stekpanna.

1) 70%
2) Med Hackmans stekpanna skulle jag skapa,
imponerande julköttbullar som ingen kan efterapa.


Med en Hackman- produkt på spisen
lyckas även den största novisen!!

70% återvunnet material och en stekpanna med superfinesser. Har nyss byggt om köket och med en ny induktionsspis så hnde ju det att en del pannor inte fungerade. Har sökt efter en bra stekpanna och nu har jag hittat den. Med ungdomar och induktionsspis så är en sådan panna ett måste!

70 % är återvunnet material
I denna stekpanna skulle jag göra min bästa kycklingrätt med en smarrig sås över. Så roligt att kunna göra det i en ny och fräsch stekpanna i stället för min gamla slitna som sjunger på sista versen.

Svar: 70%

Jag skulle laga till härliga och fräsha 5:2 rätter, precis en sån här skulle jag behöva inför Nystart 2014!

Svar 1:

70% av stekpannan är gjord av återvunnet material.

Svar 2:

Jag var en gentleman och gav mitt X min stekpanna när vi separerade så att hon skulle kunna laga mat och inte behöva lägga pengar på en ny stekpanna.
Jag skulle laga någonting med GI eftersom jag behöver gå ner i vikt.


2013-12-05 @ 19:35:40

1. 70% är gjort at återvunnet material.

2. Jag skulle vilja ge denna stekpanna till mina föräldrar i julklapp då vi aldrig haft någon särkskild bra hemma. Det skulle verkligen underlätta matlagandet och det skulle vara roligt att ge en behövlig julklapp! Det skulle lagas många goda maträtter i denna stekpanna! Allt från fläskfile till kyckling osv. Mums!

Svar:70%
Jag, uppvuxen med mamma kock hade aldrig lagat mat när jag flyttade hemifrån. Gick upp 10 kg på tre år pga smörgåsar sedan mötte jag kärleken som lagade god mat och jag slapp smörgåsträsket, så när jag många år senare blev gravid bestämde jag mig.
-jag skall bli en mamma som lagar god mat. Många år( och matprogram, kokböcker mm) kan jag ärligt säga.
-Jag kan laga god mat!
Nu håller jag på att införskaffa en fin flotta av köksredskap och skulle njuta av att tillaga en trevlig panerad snitzel till familjen i denna Hackman

Svaret är 70%.
Jag är egentligen helt värdelös på att laga mat och tycker inte att det är så kul att stå vid spisen. Dock älskar jag att äta god mat, och så älskar jag min man som i sin tur älskar att laga god mat. Och han är verkligen fantastiskt duktig på det! Många är dagarna som jag fått njuta av diverse läckerheter, bl a roulader, lammstek, porterstekar och olika fiskanrättningar. Min man pratar alltid om att det är viktigt att ha bra redskap i köket och jag skulle verkligen vilja vinna en Hackman Rotisser till honom! Jag kan bara drömma om vilka gastronomiska anrättningar som kommer att få tillagas i den :)

Mvh Maria

70% är återvunnet!

Jag är en matfantast av stora drag...att få äga en sån här fantastisk panna skulle vara en dröm för mig :)
Då skulle jag för första gången våga mig på att göra en tarte taxin :)
Och bjuda hela familjen på den till jul!

70 % gjord av återvunnet material.

Då jag är vegan sedan i somras och var vegetarian i över 7 år så vet jag hur viktigt det är att laga god och välstekt mat. Denna skulle bli välanvänd i mitt kök som aldrig slutar förvåna mig hur mycket gott det verkligen går att göra mat.

70% är återvunnet material.
Vi behöver byta ut vår stekpanna. Nej vänta, vi behöver byta ut två stekpannor! En vinst vore ett himla välkommet tillskott. Jag skulle våga mig på en spansk rätt lomo saltado, för att inviga och fira nyheten.

70% av stekpannan är gjort av återvunnet material

Varje vecka får vi en ny matkasse hem med fantastiska recept som jag aldrig har lagat förut, då är Hackmans stekpanna verkligen en bra vän att ha på spisen eller i ugnen, för när familjen har ordet, ska det verkligen stå god mat på middagsbordet!!

70%!

Åååhh...hade ju varit en underbar julklapp till mig själv!!, jaa, och till min familj!! Har nu en överanvänd panna nu som jag köpte i nått mat-varuhus för typ 7 år sedan så en ny hade ju verkligen varit passande!!

Hade jag nu verkligen vunnit hade jag unnat mig att för första gången i mitt liv laga oxfilé!!, medium-rare med ett gott glad rött till!!..jisses, det vattnas i min mun bara jag tänker på det!! Sen hade jag ju fått prova att göra allt möjligt i den!!, pannkakor, äggröra, himmagjorda köttbullar, med mera, med mera!!:-)
Nä, nu blev jag hungri!, får kila till köket å ta mig en macka...:-)

Hela 70 procent av materialet är återvunnet. Inte illa! :-)

Jag vill vinna en riktigt bra stekpanna till min äldste son som snart flyttar hemifrån. Jag vill att han ska kunna laga bra mat i sitt nya hem, och förväntar mig givetvis att han kommer att bjuda hem mig för att provsmaka det han stekt i sin nya panna. Jag tror jag önskar mig en mediumstekt oxfilé med rödvinssås... Flytta genast, unge!!! :-)

Rätt svar på frågan: 70%
motivering:
Kvalité på stekpannan är A&O när jag steker köttbullar.
Jag vill njuta när dem omkring i pannan rullar.
Jag vill vinna eftersom julen i år firas hos oss.
Det blir en julklapp till sambon förstås!

70% är återvunnet.

Att få en Hackman Rotisser vore helt underbart. Eftersom jag älskar Texasmat skulle jag köpa en t-bonestek på 27 cm som jag skulle krydda med bl.a. liquid smoke. Till det cole slaw, bakad potatis med vispat smör och en eller annan iskall öl. Howdy, folks.

70! återvunnet material.

"Mat fastnar, det skrapar i min gamla panna,
blir ej ren i disken, flott tenderar att stanna.
Drömmer mig bort om en ny, fin och snygg,
vill impa på vänner med en smörstekt torskrygg.
Ett par räkor på toppen och sen en kvist dill,
att vinna en Hackman jag så gärna vill!
Därför hoppas jag innerligt och önskar mig så,
att av ”by Blondie” en Rotisser NOH 28 få!"

Rätt svar är 70% återvunnet material.
Jag skulle steka strimad kalvlever och hackad bacon. Sedan skulle jag hälla på grädde och lite redning och låta småkoka tills det är klart. Efter det inträder ett stadie av fullständig njutning. För mig. Resten av familjen åker förmodligen och köper pizza.....

Hej!

70% återvunnet material - det är ganska fint jobbat!

Det är lite bråttom, för den enda panna som finns här just nu, det är den där Anna Pannan.

Och så ska hon bjuda in till födelsedagsmiddag till jul, och utan mat, blir det ju inte riktigt lika kul!

God Jul!

70% är återvunnet material.
Gissa om jag blev glad åt att se din tävling! Ibland har vi turen att få en tvättäkta kock hem på besök, då lagar han såklart maten-dock skäller han lika ljudligt varje gång på vår sneda vinda stekpanna som mest rullar runt på spisen.

Vinner jag ska jag be honom laga nåt riktigt gott viltkött nästa gång han kommer .

1) 70 %

2)
Jag är ingen novis vid min spis, älskar matlagning på alla sätt och vis.
Skämmigt dock för en hängiven hemmakock att inte ha en endaste bra stekpanna.
Hoppas därför matmamman min dröm kan besanna.
Åh, en gedigen Hackman … kvalitet & tradition som aldrig går ur tiden.
Så jag slipper fastbrända livsmedel – den eviga striden.

Som första rätt skulle jag laga Ossobuco efter min italienska fasters recept
– mycket gremolata och lite sting!

70%

Det börjar vara dags att byta ut den stekpanna vi har - knappt någon beläggning finns det kvar!
Gräddstuvad renskav skulle bli premiärrätten - då skålle jag bli en glad och mätt en!


2013-12-07 @ 06:44:14

70% återvunnet material
Jag älskar tanken på återbruk och varsamhet.
Älgfärsbiffar på lokala produkter!

1. Svar: Till 70%
2. Motivering:
Min enda stekpanna är gammal och knepig
av omild behandling har den blivit repig
en kvalitetsstekpanna toppar min önskelista
jag har räknat mina sparpengar de allra sista
men har faktiskt inte råd, det är haken
av samma trista pengabrist lider maken
ett enda hopp nu återstår
att vår Jultomte heter Hackman i år
vinner vi bjuder vi vännerna på
en perfekt stekt, saftig tournedos!

1) 70% är svaret

2) HEY! STOPP! Stanna världen ett slag,
det tävlas ut en stekpanna hörde jag?
Kära jury - hur sjutton övertygas ni,
att vinnarfamiljen borde bli just vi?
Genom bön, rim eller poesi,
hotfull blick, fjäsk eller tiggeri?

Vår gamla trotjänare har länge varit favoriten,
men den har gjort sitt - känns ofräsch och sliten.
En snygg och funktionell stekpanna till oss,
vore ren och skär matglädje, förstås.
Denna barnfamilj älskar att laga mat - för ett helt kompani,
en ny stekpanna till jul vore pricken över i.
Först ut att blev det hemlagade köttbullar till oss,
drömmen att tillreda i Hackman Rotisser - förstås!

1. 70%

2. Det här skulle bli en perfekt julklapp till min pappa som älskar att laga mat. Känner jag honom rätt skulle han spendera varje helg med den här och steka kött och laga såser till hela familjen.

70 % återvunnet material..

Jadu, det här kommer låta lite roligt men detta är varför jag vill vinna denna stekpanna.
Min pappa hade varit på coop för några dagar sen och hittat en jätte fin stekpanna som det var rätt rejält med rea på för att göra att mamma skulle bli lite glad på honom. Men när vi kommer hem ser vi att den inte funkar till induktionshäll som vi då har.. Så jag vill vinna den här för att kunna ge till pappa så att han får ge den till mamma..


2013-12-07 @ 16:01:56

- Det är 70% återvunnet material.

- Jag är tyvärr ingen hejare på att rimma och jag har ingen snyftarhistoria att komma med. Min enda motivering är helt enkelt att min enda och nuvarande stekpanna börjar bli rostig, repig och maten bränns väldigt fort. Så en ny stekpanna skulle sitta väldigt fint såhär till jul :)

Kram, Sara
sara_kramer@live.com


2013-12-07 @ 23:18:39

70 %

En sådan här superbra panna
är perfekt för min älskade Hanna
Det första vi sen säkert får smaka
är en riktigt god pannkaka

70% är återvunnet material!
Steka är stiligt - steka rätt är stiligare!

70% är återvunnet material!
Steka är stiligt - steka rätt är stiligare!
Såg inte hela frågan hade SÅ bråttom att svara, jag skulle staka lax så klart!, filébitar med skinnet kvar!,
Knaperstekt skinn serveras uppåt, krydda med salt och nykrossad rosépeppar.

1. 70 %

2. Schyssta köksredskap är det som avgör om maten blir god eller katastrof!

Jag är med.
1. Svaret är 70%
2. Skulle vara så roligt att äga en riktigt bra stekpanna, jag är 42 år och har aldrig ägt någon riktigt bra stekpanna, eller så är jag urkass på matlagning. Det jag skulle steka först är fläsk, och se om det blir någon skillnad.
Mvh liselotte


2013-12-09 @ 07:55:43

1. 70%
2. Att laga mat handlar om två saker, bra knivar och en bra stekpanna. Jag har knivar men saknar en bra panna tyvärr.
3. Jag skulle laga en god frittata med sparris, skinka och andra godsaker.

1. 70%
2. Jag skulle gärna vinna denna och ge till min underbara mamma, eftersom jag lyckats ta sönder hennes gamla stekpanna och vi nu får använda en budgetvariant från ikea. Skulle kännas så bra att få återgälda henne.
3. Om jag har turen att vinna skulle jag laga en jättegod sallad med kyckling och bacon.


2013-12-10 @ 15:24:37

Kommentera inlägget här:

- Tack för att du tar dig tid och lämnar en kommentar. Den betyder mycket, liten som stor!
- Jag försöker svara på alla kommentarer med frågor så fort jag kan och efter bästa förmåga, så fråga på bara.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
    Mat och Dryck Besökstoppen