Martinikyckling

Av Joanna den 04 Mars 2012
Postat i:Kycklingrätter
Tags:




Kvällens middag blev en lite hastigt ihopslängd kyckling i ugn med klyftpotatis och martinisås :)

Kycklingfiléer
½ gul lök
½ paprika


Martinisås
2 dl grädde
1 dl lätt creme fraiche
½ hönsbuljongtärning
1 dl martini bianco
1 msk paprikapulver
1 tsk ajvar relish
chiliflakes
salt
peppar

Gör så här:
Ugnsbaka din kyckling tills den är klar i en ugnsform tillsammans med hackad lök och paprika och kryddor.
Blanda alla ingredienserna för såsen i en skål och häll sedan över kycklingen och sätt in i ugnen igen i ca 10 min.
Servera med klyftpotatis och en sallad.

Det fina med den här rätten är att allt lagas samtidigt i ugnen (potatis i separat form) så man kan göra annat under tiden :)


--------------------------

Nu när en massa bakning och middag är avklarad så kan jag äntligen sjunka djupt ner i soffan och bara mysa med lite fruktsallad som efterrätt :)

Imorgon blir det fyllning och dekoration av tårta och sedan kalas för svågern som fyller år :)

Ha en härlig Söndagskväll :) (det lilla som är kvar av den)

Kommentarer

Spännande sås, verkar supergott :)


2012-03-07 @ 16:31:53

Mumsigt :>


2012-03-09 @ 14:10:55

Kommentera inlägget här:

- Tack för att du tar dig tid och lämnar en kommentar. Den betyder mycket, liten som stor!
- Jag försöker svara på alla kommentarer med frågor så fort jag kan och efter bästa förmåga, så fråga på bara.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:









Trackback
    Mat och Dryck Besökstoppen