Kokospannacotta med ananas

Av Joanna den 30 April 2012
Postat i:Pannacotta
Tags:





Gårdagens mat gick lite under temat kokosbaserat. Till middag åt vi Kyckling i röd curry (<--recept) som jag ju har lagt upp tidigare och till efterrätt blev det kokospannacotta med hackad ananas.

Kokospannacottan var första gången jag lagade igår och den blev riktigt god. Tillsammans med den
färska syrliga ananasen blev den verkligen en perfekt efterrätt.

Mängden pannacotta som blev av detta receptet blev 6 stycken små koppar med pannacotta. Till detta så använde jag en halv ananas av normal storlek.

Recept
ca 4-6 portioner

2 dl kokosmjölk

3 dl grädde
½ tsk äkta vaniljpulver/ 1 tsk vaniljsocker
1 dl gelésocker multi


½ färsk ananas

Gör så här:
1. Lägg alla ingredienser i en kastrull tillsammans och rör om väl.
2. Koka upp och låt sedan koka under 30 sekunder. Vispa hela tiden så att det inte bränner fast.
3. Häll upp i portionsglas och låt svalna. Sätt in i kylen i nån timme när de svalnat lite.
4. Servera med hackad färsk ananas.






Kommentarer

Wow vilken snygg blogg!!


2012-04-30 @ 16:54:25

Oj, tack så hemskt mycket!

Du har en helt underbar blogg. Blir sjukt sugen på alla dina recept och speciellt det här ovan vill jag definitivt testa!

Vart hamnar ni nu någon stans då?



Kram


2012-05-01 @ 06:36:06
Ida

Låter ju galet gott!


2012-05-02 @ 14:12:24

Kommentera inlägget här:

- Tack för att du tar dig tid och lämnar en kommentar. Den betyder mycket, liten som stor!
- Jag försöker svara på alla kommentarer med frågor så fort jag kan och efter bästa förmåga, så fråga på bara.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:









Trackback
    Mat och Dryck Besökstoppen