Chiliburgare & Coleslaw

Av Joanna den 02 April 2012
Postat i:Köttfärsrätter Såser och tillbehör
Tags:



Kvällens middag här hemma blev chiliburgare med coleslaw.
Chiliburgarna, brödet och dressingen (<--recepten) har jag ju lagt ut receptet på tidigare
men inte receptet på coleslawen.

Nu till våren och sommaren passar det ju även utmärkt att grilla burgarna.

Det här receptet på coleslaw är ett sånt där recept som jag har ändrat på och testat så
många gånger tills det blivit alldeles perfekt :)
(enligt vår smak här hemma iallafall!)

Coleslawen är verkligen supergod om du gör den samma dag men ännu godare dagen
efter då den har fått gotta till sig riktigt fint.
Perfekt som tillbehör på grillfesten.


Recept
½ litet vitkålshuvud
2 morötter
½ gul lök
1 vitlöksklyfta
2 dl lätt creme fraiche
½ dl majonnäs
½ tsk dijonsenap
2 tsk socker
salt
vitpeppar
svartpeppar

Gör så här:
1. Riv morötterna grovt och strimla vitkålen riktigt tunt.
2. Hacka löken riktigt fin och pressa vitlöken.
3. Blanda alla ingredienser i en stor skål då allt måste vändas och blandas riktigt väl.




 









Trackback
    Mat och Dryck Besökstoppen